Nou nascut abandonat pe camp, salvat de o familie de caini maidanezi

/ / Modificat: 2022-01-17
Nou nascut abandonat pe camp, salvat de o familie de caini maidanezi

Uneori animalele dau dovada de mai mult suflet decat oamenii, chiar daca ele se bazeaza pe instinct, iar cei din urma sunt inzestrati cu ratiune si constiinta. Un astfel de caz s-a petrecut recent in India, unde o fetita abia nascuta a fost abandonata pe camp de cea care i-a dat viata, viata pe care i-a salvat-o o catea fara stapan, care avea puisori.

Mai multi pui de caine si mama lor au salvat-o pe micuta nou nascuta tinandu-i de cald pana cand a fost gasita de un localnic. S-a intamplat in provincia indiana Chattisgarh, iar povestea face inconjurul lumii, insotita de o fotografie facuta cand fetita a fost gasita. Cel care a facut descoperirea impresionanta a fost un localnic, care a anuntat imediat politia.

Oamenii legii au gasit copilul inconjurat de mai multi pui de caine si spun ca probabil mama lor i-a asezat langa fetita si au ajutat-o, astfel, sa treaca peste noaptea rece. Lipiti de trupul neajutorat al micutei, care a fost abandonata dezbracata si avea cordonul ombilical netaiat, catelusii au incalzit-o si au tinut-o astfel in viata.

Ce nume a primit fetita salvata de caini

Preluata de autoritati si dusa la medic pentru evaluare si ingrijiri, fetita a primit numele Akanksha. Fetita si-a dorit atat de tare sa traiasca, se pare, incat plansul ei puternic s-a facut auzit pana la casele cele mai apropiate.

„La 11 dimineata am vazut ca in satul nostru este o fetita nou nascuta, care plangea si zacea alaturi de catei. Am intrat in panica si am informat departamentul de sanatate, inainte ca bebelusul sa fie dus la spital”, a declarat barbatul care a gasit-o pe fetita inconjurata de catelusa si de puii ei, complet nevatamata.

„Caldura cateilor si a mamei lor a tinut-o in viata, pentru ca temperatura scade foarte mult noaptea, mai ales acum. Bebelusul a avut mare noroc”, a spus un alt localnic.

Abandonarea micutei pe camp i-a revoltat pe localnici:

„Nu sunt parinti, sunt niste criminali! E un miracol ca a supravietuit, mai ales ca multi caini pot fi rai in toiul noptii”.

Politia din Chattisgarh a demarat o ancheta pentru a-i gasi pe parintii fetitei abandonate pe camp si insusi seful institutiei s-a declarat socat de cele intamplate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nou nascuti Abandon copii Copil parasit

Articole recomandate

Citeste si despre