Copil de 1 an si jumatate, abondonat de mama in scara blocului in Adjud. Bunica refuza sa il ia acasa si spune ca nu are conditii sa il creasca

/ / Modificat: 2019-03-14
Copil de 1 an si jumatate, abondonat de mama in scara blocului in Adjud. Bunica refuza sa il ia acasa si spune ca nu are conditii sa il creasca

Un copil in varsta de 1 an si jumatate a fost abandonat de parinti in scara unui bloc din Adjud, judetul Vrancea. Oamenii legii incearca sa ii gaseasca parintii.

Deocamdata politistii au gasit-o pe bunica copilului, insa aceasta refuza sa il ia pe micut acasa. Copilul a fost gasit in scara blocului de un barbat, care a alertat imediat autoritatile. Micutul avea langa el o sacosa cu haine.

In acest moment, copilul se afla sub supravegherea medicilor, iar dupa ce va fi externat va fi dat in grija unui asistent maternal.

"In data de 13 martie am fost sesizati de Primaria orasului Adjud cu privire la faptul ca un copil de aproximativ un an a fost gasit abandonat in scara unui bloc din localitate. In momentul de fata, minorul este supus unei examinari medicale in vederea evaluarii starii lui de sanatate, iar in cazul in care nu prezinta probleme care sa necesite ingrijiri de specialitate, el va fi preluat de specialistii nostri, urmand a fi incredintat unui asistent maternal in vederea ocrotirii pana la clarificarea situatiei", a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea, Adina Lascan.

Politistii au identificat-o pe mama baietelului, insa nu au dat deocamdata de ea.

Femeia urmeaza sa fie contactata de politisti care, in functie de declaratii, o vor putea acuza de abandon ori rele tratamente aplicate minorului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil abandonat Copil parasit

Articole recomandate

Citeste si despre