Caz socant in Polonia. Un tata si fiica lui, acuzati de incest. Cei doi si-ar fi ucis cei trei bebelusi pe care i-au avut impreuna

/ / Modificat: 2023-09-17
Caz socant in Polonia. Un tata si fiica lui, acuzati de incest. Cei doi si-ar fi ucis cei trei bebelusi pe care i-au avut impreuna

Un barbat in varsta de 54 de ani si fiica lui in varsta de 20 de ani au fost arestati in Polonia dupa ce oamenii legii au descoperit ca acestia aveau o relatie incestuoasa de mai multi ani. 

Mai mult, cei doi si-ar fi ucis cei trei copii care au rezultat in urma relatiei lor incestuoase. De asemenea, procurorii il acuza pe barbat ca si-ar fi violat si o alta fiica. 

Descoperirea macabra a avut loc in localitatea Czerniki. Doua dintre cadavrele bebelusilor au fost descoperite cu cateva zile inainte de arestarea lor, pe 15 septembrie. Al treilea cadru a fost descoperit in timp ce oamenii legii perchezitionau o casa din aceeasi comuna. 

„In timpul unei perchezitii au fost descoperite cadavrele a doi nou-nascuti ingropati. Un caine de urmarire si un scaner 3D au ajutat la cautarea lor. Sambata dimineata, politistii si-au continuat munca si a fost gasit cadavrul celui de-al treilea nou-nascut. Cercetarile sunt inca in desfasurare”, a declarat Mariusz Duszyński de la Parchetul Districtual din Gdańsk.

Cei doi au fost arestati, iar procurorii spun ca exista dovezi ca femeia este mama celor trei copii gasiti decedati. 

„Ofiterii de politie lucreaza la locul descoperirii cadavrelor nou-nascutilor. Cadavrele au fost gasite in subsolul uneia dintre casele din orasul Czerniki”, a spus Karina Kamińska, purtatorul de cuvant al Politiei regionale din Gdańsk.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre