Alexandru Rafila, despre cazurile de Covid la copii: "Se doreste ca parintii sa fie speriati"

/ / Modificat: 2021-09-28
Alexandru Rafila, despre cazurile de Covid la copii:

Medicul Alexandru Rafila s-a aratat revoltat zilele trecute fata de masurile pe care autoritatile le propusesera in privinta copiilor. Astfel, se luase in discutie varianta ca micutii intre 6 si 12 ani sa fie testati periodic pentru a putea participa la activitati extrascolare, precum inot sau acces la cinematograf. 

Alexandru Rafila a  declarat ca autoritatile incearca in acest fel sa-si ascunda incompetenta, nefiind in stare sa asigure masurile de siguranta necesare in scoli sau la locurile de desfasurare a altor activitati specifice copiilor, cum sunt locurile de joaca sau salile de sport.

”Persoanele care ajung la Terapie Intensiva, desi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza starii de sanatate, nu prea au reactionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.

Daca sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile asa de bine. Asta e solutia, nu pot pleda pentru alta solutie, ca nu exista o alta. Nevaccinarea nu e o solutie.

Noi traim in tot felul de scenarii. Zilele trecute aparuse informatia ca copiii intre 6-12 ani trebuie sa fie testati ca sa aiba acces la inot, la cofetarie etc. Au schimbat-o de dimineata, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns sa ne reglam impotenta de a face lucrurile asa cum trebuie folosind copiii. Primul semnal: au inceput sa apara oameni care sa spuna ca sun spitalele pline de copii.

Cifrele i-au contrazis dur. Si in randul tinerilor exista cu diverse afectiuni, care nu raspund bine la infectie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreste ca parintii sa fie speriati de aceasta chestiune si sa spuna: Nu imi las copiii la scoala. Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor intre 6 si 12 ani. De dimineata au modificat toate aceste lucruri care impiedicau copiii sa traiasca o viata normala.

A existat un proiect care sa duca la distrugerea acestei generatii. Nebunia asta e fundamentata de incapacitatea autoritatilor de a-si face treaba. Nu s-au facut si au zis lasa ca speriem parintii ca fac copiii forme grave. Parintii au fost subiectul unei manipulari. Se incearca aceasta rostogolire, deturnarea atentiei publice de la incompetenta, lipsa de asumare catre frica parintilor de a-si duce copiii la scoala sau la orice activitate.

Exista oameni in varsta care nu mai raspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar”, a explicat profesorul Alexandru Rafila, potrivit Romania TV.

Taguri Covid-19 copii

Articole recomandate

Citeste si despre