Adrian Streinu-Cercel, despre ridicarea restrictiilor: "15 mai e varf de incidenta"

/ / Modificat: 2020-04-06
Adrian Streinu-Cercel, despre ridicarea restrictiilor:

Romania este in stare de urgenta din cauza coronavirusului, iar secretarul de stat, Raed Arafat, a spus ca aceasta ar putea fi prelungita cu inca o luna. Acelasi lucru sustine si managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals," Adrian Streinu-Cercel.

Medicul a spus cat vom mai sta in case din cauza coronavirus. Cu toate masurile luate pana acum de autoritati, medicul a precizat ca vom mai sta in casa inca opt saptamani. Adica, la inceputul lunii iunie am putea reveni la normal si ne-am putea relua activitatile.

"15 mai iseamna varf al incidentei. Eu spun ca avem nevoie de inca opt saptamani pentru a rezolva problema," a declarat Adrian Streinu-Cercel pentru Antena 3.

"Varful epidemiei va fi dupa Paste"

Premierul Romaniei a declarat si el ca potrivit estimarilor epidemiologilor, se estimeaza ca varful epidemiei COVID-19 se va atinge intre 20 aprilie si 1 mai.

"Estimarile arata ca varful epidemiei va fi in perioada de dupa Paste, in jur de 1 mai, 20 aprilie si 1 mai. Sunt factori care pot interveni, urmarim cu atenie si incercam sa ne pregatim pentru diferitele situatii," a spus seful Executivului.

Sursa: Antena 3

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adrian streinu cercel Restrictii Matei bals Raed arafat

Articole recomandate

Citeste si despre