Raed Arafat: Nu s-a discutat in prezenta mea despre deschiderea gradinitelor

/ / Modificat: 2020-06-10
Raed Arafat: Nu s-a discutat in prezenta mea despre deschiderea gradinitelor

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat ca nu stie nimic despre deschiderea creselor si gradinitelor private dupa data de 15 iunie. Desi a participat la sedinta sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, acesta a precizat ca "nu s-a discutat cat am fost eu acolo."

Raed Arafat a spus ca nici ministrul Educatiei nu a fost prezent la aceasta sedinta.

"Nu intru in ce s-a discutat in amanunte acolo, asta este o discutie care se face si cu Ministerul Educatiei. Astazi (n.r. - 9 iunie) n-a fost ministrul Educatiei acolo. Deci, n-am intrat in aceasta discutie, n-am discutat acest lucru. Nu s-a discutat in prezenta mea acest aspect," a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Intrebat daca este de acord cu redeschiderea gradinitelor, creselor private si a after-school-urilor, Raed Arafat a raspuns ca recomanda acest lucru, dar "cu precautie."

Ce a declarat Klaus Iohannis

Potrivit anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis, pe lista masurilor de relaxare care vor intra in vigoare dupa data de 15 iunie se afla si redeschiderea gradinitelor si a creselor private, dar si a after-school-urilor. 

"Pentru a veni in sprijinul parintilor care vor lucra, care vor avea de mers la lucru si in perioada vacantei, va fi posibila - nu obligatorie, dar posibila - redeschiderea after school-urilor, gradinitelor si creselor private," a declarat Klaus Iohannis.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raed arafat Klaus iohannis 15 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre