De ce nu are copii Raed Arafat. Seful DSU a explicat de ce nu si-a intemeiat o familie

/ / Modificat: 2023-03-23
De ce nu are copii Raed Arafat. Seful DSU a explicat de ce nu si-a intemeiat o familie

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, s-a născut pe 24 mai 1964, în Damasc, Siria. Este medic roman de orgine arabo-palestiniană, specializat în anestezie-terapie intensivă.

A copilarit in Nablus, Cisiordania, până la vârsta de 16 ani. În anul 1981, Arafat a emigrat în România, pentru a studia medicina, unde a și rămas să profeseze.

De ce a plecat Raed Arafat tara natala 

Desi s-a nascut intr-o familie instarita, Raed Arafat a preferat sa vina in Romania. Familia sefului DSU s-a concentrat dintotdeauna pe negotul de haine si fabricarea sapunului din ulei de masline. 

„Acum nu mai merge să produci din cauza pieții ieftine. Mai sunt doar 2 fabrici în Nablus, dar noi suntem singurii care mai producem, artizanal, cantități mici.

Mă spăl cu săpunul de Nablus, care nu face pic de spumă. Așa trebuie să fie un adevărat săpun din ulei de măsline”, a povestit Nasir Arafat, varul lui Raed Arafat. 

Pentru ca multe persoane s-au intrebat de ce seful DSU nu are copii si nici nu si-a intemeiat o familie, a explicat chiar el in cadrul unei emisiuni motivul. 

„Haideți să vorbim clar. Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru și să faci și rău unei familii. Ca să spui ca ai familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun că am timp liber sau liniște”, a declarat Raed Arafat pentru digi24.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raed arafat Familie

Articole recomandate

Citeste si despre