Abandonata de mama si crescuta de bunicul de 80 de ani. "Poate fara ea n-as fi rezistat"

/ / Modificat: 2019-10-25
Abandonata de mama si crescuta de bunicul de 80 de ani.

Caz impresionant. Un bunic de 80 de ani isi creste singur nepotica de 9 ani. Micuta Isabela nu a fost recunoscuta de tatal sau, iar mama ei, fiica bunicului Petre, a renuntat la ea si a vrut sa o abandoneze in maternitate. 

Batranul a fost cel care a intervenit, a mers la spital si a luat-o pe Isabela de care a avut grija de unul singur. 

"Am doi copii, un baiat si o fata, care nici nu stiu de mine. Nici eu nu vreau sa stiu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu stiu pe unde e, ce face. M-au suparat rau de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vanda! E fata mea acum. Poate fara ea n-as fi rezistat atat," a spus Petre Gorodetzchi pentru emisiunea "Visuri la cheie."

A existat si o perioada in care mama Isabelei a parut ca se implica in cresterea fetitei, avand grija de ea, sub supravegherea bunicului. Pana intr-o zi cand acesta a fost chemat la Protectia Copilului, in urma unor reclamatii venite din partea vecinilor care spuneau ca o auzeau pe micuta plangand si tipand. 

Traiau in conditii foarte grele

Cei doi traiau in niste conditii greu de imaginat. De 8 ani locuiau intr-o casuta de chirpici, cu peretii crapati, care avea doua camere si o bucatarie. 

Dar viata lor s-a schimbat radical, pentru ca echipa emisiunii le-a construit o casa, cu tot confortul necesar. Acum, bunicul Petre mai are o singura dorinta. Sa mai traiasca macar pana cand fetita va implini 18 ani. 

Articole recomandate

Citeste si despre