A fost angajata prima stewardesa cu sindromul Down

/ / Modificat: 2019-04-10
A fost angajata prima stewardesa cu sindromul Down

Numele ei este Shantell, are 17 ani si s-a alaturat recent echipei de stewardese a companiei American Airlines. Noutatea este ca tanara are o problema speciala: sufera de sindromul Down.

sindrom-down-steward

Shantell a fost chemata la Aeroportul Metropolitan din Columbia pentru postul de insotitor de zbor. Potrivit lui Deanna Miller Berry, mama ei, pustoaica a ajuns foarte emotionata la locul de munca, purtand uniforma companiei aeriene.

down-sindrom

Cu ce probleme de sanatate se confrunta

Tanara stewardesa care si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in prima zi de munca, nu a avut o viata simpla. Pe langa sindromul Down, ea se confrunta si cu mai multe probleme respiratorii: astm bronsic si bronhopneumatie obstructiva cronica.

Aceste afectiuni afecteaza 87% din caile respiratorii si de aceea trebuie sa faca frecvent controale la spitalul de Pediatrie din Cincinnati. "Intotdeauna luam avionul, si de aceea cred ca s-a indragostit de avioane si de sentimentul de a fi in aer. A calatorit de mai mult de 57 de ori cu avionul", spune mama fetei.

In ciuda problemelor care ii afecteaza sanatatea si ii compromit viata, cu povestea ei, vrea sa inspire multi tineri care, ca si ea, vor sa isi indeplineasca visele, desi intalnesc multe piedici in cale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sindrom Down

Articole recomandate

Citeste si despre