Are sindromul Down si a devenit model international

/ / Modificat: 2019-03-11
Are sindromul Down si a devenit model international

O adolescenta de 14 ani care sufera de sindromul Down a devenit model international. Cinci agentii de modelling au semnat un contract cu tanara care a demonstrat ca boala poate fi invinsa.

Model cu sindromul Down

Totul a inceput dupa ce mama ei, Rubia Traebert, a postat in iunie 2016 o fotografie pe Facebook care a strans peste 1000 de aprecieri intr-un timp foarte scurt.

"Totul a inceput ca o gluma. Am postat o fotografie cu ea pe Facebook si a fost un succes. Ideea a fost de a vedea cat de mult poate inspira si ceilalti copii care sufera de acest sindrom", a spus Rubia, mama Georgiei.

Acum, Georgia are zeci de mii de urmaritori pe Instagram, a devenit una dintre imaginile unui important brand de haine si este "curtata" de mai multe agentii de modeling din Brazilia pentru reclame si aparitii in reviste.

Georgia s-a nascut in noiembrie 2003, iar la scurt timp dupa nasterea sa a fost diagnosticata cu boli de inima si sindromul Down. La doar cinci luni, fata a trebuit sa sufere o interventie chirurgicala la inima si mama sa si-a parasit locul de munca pentru a se ingriji de intreaga ei activitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre