A cumparat banane de la supermarket si cand a ajuns acasa a trait o scena de groaza

/ / Modificat: 2022-12-02
A cumparat banane de la supermarket si cand a ajuns acasa a trait o scena de groaza

Fructele sunt sanatoase si pentru copii, si pentru adulti, insa daca ai trece printr-o experienta similara cu cea de mai jos probabil nu ai mai vrea sa auzi o vreme de ele.

O mama din Marea Britanie a cumparat pentru cei trei copii ai sai un manunchi de banane dintr-un supermarket. Gest pe care il mai facuse de sute de ori, fara sa se intample nimic special.

Bananele sunt o gustare sanatoasa si savuroasa, iar copiii adora gustul lor dulce si fin. Ei bine, insa, Michelle nu mai vrea sa le vada prea curand, dupa o intamplare are a socat-o, pur si simplu.

Dupa sesiunea de cumparaturi la supermarket, femeia si sotul ei au ajuns acasa si au despachetat. Pe una dintre bananele din sacosa a observat o umflatura bizara, cum nu mai vazuse pana atunci.

„Cand am ajuns acasa si am scos bananele din ambalaj am observat ceva in neregula. Auzisem de cuiburi de paianjen in fructe sau pe coaja fructelor cumparate din magazine, dar am crezut ca este un mit urban. Am fotografiat banana si, cand am marit imaginea, se putea vedea un paianjen iesind printr-un mic orificiu!, a povestit Michelle.

Daca ea s-a cam speriat, sotul a dat dovada de mai mult curaj si a decojit banana, moment in care sute de paianjeni mici au „evadat” din umflatura ciudata.

„Sotul meu a pus fructele in chiuveta sa le decojeasca, moment in care din cuib au iesit sute si sute de paianjeni. Nu stiu daca sunt periculosi, dar cu siguranta nu voi mai cumpara banane o vreme. Simt ca am mancarimi pe piele doar cand imi amintesc”, a mai spus femeia.

Pentru a se asigura ca scapa de orice urma de paianjen, Michelle a turnat in chiuveta apa fierbinte si clor. A facut si o plangere la supermarketul de unde facuse aprovizionarea si a primit in schimb scuze si asigurarea ca furnizorul va fi contactat pentru a investiga situatia si a se asigura ca astfel de incidente nu se vor repeta.

FOTO: Pixabay

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Banane alimentatie

Articole recomandate

Citeste si despre