O mama a facut infarct deoarece fiul sau nu stia sa isi faca temele

/ / Modificat: 2019-11-06
O mama a facut infarct deoarece fiul sau nu stia sa isi faca temele

O mamica a fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce s-a enervat foarte rau deoarece fiul sau nu intelegea cum trebuie sa isi rezolve niste exercitii la matematica din tema primita de la scoala. 

Femeia a suferit un atac de cord din cauza stresului provocat. Este vorba despre Wang, o femeie de origine chineza, care, ca multe alte femei din intreaga lume, isi ajuta fiul sa isi faca temele in fiecare seara. 

Potrivit informatiilor, Wang i-a explicat de mai multe ori fiului sau cum sa isi faca tema, insa baiatul nu intelegea sub nicio forma. Disperarea femeii a ajuns la cote maxime la un moment dat s-a enervat atat de tare incat inima a inceput sa ii bata foarte tare si nu a mai putut sa respire.

"Am incercat sa ii explic de mai multe ori, dar el tot nu reusea sa gaseasca raspunsul corect. Am inceput sa ma enervez, iar apoi am inceput sa transpir foarte tare si nu mai puteam sa respir. L-am sunat imediat pe sotul meu, care m-a dus in scurt timp la spital", a marturisit mamica. 

Medicul i-a explicat lui Wang ca a suferit un atac de cord din cauza impactului emotional mare si ca, daca nu ar fi fost tratata la timp, ar fi putut muri.

Desi povestea suna destul de ciudat, doctorii spun ca aceasta este o problema comuna in randul mamelor tinere, care sunt extrem de preocupate de bunastarea copiilor lor si de performantele lor academice, stari ce le conduc la un dezechilibru emotional si fizic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Implicare parinti scoala

Articole recomandate

Citeste si despre