Fotografie impresionanta a unui nou-nascut cu cenusa fratelui sau geaman

/ / Modificat: 2019-09-11
Fotografie impresionanta a unui nou-nascut cu cenusa fratelui sau geaman

Pierderea unui copil este cea mai dureroasa experienta prin care poate trece un parinte. In cazul pierderilor gestationale, parintii care asteaptau gemeni trebuie sa treaca repede peste soc pentru a se ocupa de bebelusul ramas in viata.

gemeni1

O mama care trebuia sa nasca gemeni a pierdut unul dintre ei, dar si-a gasit puterea si consolarea in cinstirea celor doi bebelusi, printr-o fotografie impresionanta si emotionanta, in care nou-nascutul apare langa cenusa fratelui sau geaman.

Sarah Simmons este fotograful din spatele frumoasei imagini in care Tiger, un nou-nascut, apare langa cenusa fratelui sau geaman Johnny, care a murit in a cincea luna de sarcina.

A vrut sa onoreze amintirea copilul

Sedinta foto cu gemenii nou-nascuti fusese programata cu mult timp inainte, si, in ciuda faptului ca si-a pierdut copilul, mama a decis ca isi va continua planurile, in speranta ca asa va onora amintirea lui Johnny.

Sarah s-a gandit la o modalitate de a fotografia ambii bebelusi si i s-a parut interesant sa-l infasoare pe Tiger intr-o panza, pe care sa o conecteze apoi la cenusa fratelui geaman, pentru a semana cu un cordon ombilical.

Printr-o postare pe Facebook, Sarah le multumeste parintilor bebelusilor ca i-au permis sa sarbatoreasca nasterea lui Tiger si sa onoreze amintirea lui Johnny:

"Aceasta imagine este incredibil de importanta pentru mine si este una dintre cele care m-au facut sa am mari emotii. Aceasta fotografie nu a fost facuta pentru premii, ci pentru uimitorii parinti Cherie si Hayden si familia lor.

Aceasta imagine este a micului Tiger, fratele geaman al lui Johnny. Din pacate, Johnny a murit in timpul sarcinii, dar este inca o mare parte din aceasta familie. Am vrut sa-i fotografiez impreuna si sa arat legatura lor. Au impartit aceeasi burta si sunt inca conectati si asa vor fi pentru totdeauna."

gemeni

Cea mai premiata fotografie

Intr-un interviu acordat publicatie Stuff din Noua Zeelanda, de unde este fotografa, aceasta a spus ca poza cu gemenii a castigat primul loc la categoria nou-nascuti, precum si primul loc absolut din 7000 de fotografii la Portraits Masters, un concurs international organizat la Las Vegas.

Mama gemenilor, Cherie Ayrton, a publicat rezultatele concursului pe contul ei de Facebook si i-a multumit fotografei pentru sustinerea si simpatia de care a avut parte din partea oamenilor.

"Cand Sarah Simmons a castigat cu poza copiilor nostri m-am simtit foarte mandra ca i-am vazut pe ecran! Imi este foarte dor de Johnny, este o durere care nu dispare niciodata. Ma simt foarte goala, dar si foarte recunoscatoare ca am o fotografie atat de frumoasa, facuta de unul dintre cei mai talentati fotografi din LUME. Felicitari Sarah, trebuie sa fii mandra. Este foarte frumos ca memoria fiului meu este inca vie si atinge inimile oamenilor din intreaga lume," a scris mama gemenilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni

Articole recomandate

Citeste si despre