Erou la 3 ani! Povestea uimitoare a unui baietel care si-a salvat vecina

/ / Modificat: 2020-07-10
Erou la 3 ani! Povestea uimitoare a unui baietel care si-a salvat vecina

Ca sa fii supererou nu trebuie sa ai muschi si costume "cu muschi". A demonstrat-o un copil de numai 3 ani, care a reusit sa isi salveze vecina.

Eyas obisnuia sa isi ajute regulat vecina in varsta sa ridice ziarul din fata usii, deoarece ea era prea in varsta sa se poata apleca. De cate ori trecea cu bicicleta prin fata casei si vedea ziarul neridicat, Eyas "descaleca", lua ziarul si suna la usa pentru a se asigura ca Peggy ramanea informata.

Cand se afla la plimbare cu parintii, Elas a remarcat ca in fata casei lui Peggy nu era un ziar, ci mai multe. Acest lucru l-a ingrijorat pe cel mic, care si-a alertat parintii ca ceva nu este in regula.

Intreaga familie a mers la usa lui Peggy si a sunat la sonerie, insa nu a deschis nimeni. Au incercat sa o contacteze si telefonic, dar tot nu au primit raspus. Masina se afla, insa, in garaj, asa ca au solicitat ajutorul autoritatilor. "Peggy locuieste singura si o consideram parte din familie", a spus mama baietelului, Minh Tran.

Au decis sa sune la politie pentru a face verificari. Oamenii legii au spart usa si au inceput sa o caute pe femeie. Nici urma de ea, pana cand au ajuns la subsol: femeia era inchisa acolo de trei zile, dupa ce usa s-a incuiat automat in urma sa.

Lectie pentru toata lumea

Perspicacitatea si spiritul de salvator al lui Eyas au salvat, cu siguranta, viata vecinei sale preferate.

Politistii l-au felicitat pe micutul erou pentru spiritul sau civic, iar femeia a fost dusa la spital pentru investigatii. Oamenii legii au comentat ca daca micutul Eyas nu ar fi fost atat de atent, femeia putea ramane acolo mult si bine, ceea ce i-ar fi pus viata in pericol. "Ii multumim din suflet acestui baietel pentru gestul sau. Ar fi bine daca toata lumea ar fi ca Eyas. Verificati-va vecinii din cand in cand! Aveti grija unii de altii", a spus ofiterul de politie David Hobbs.

Taguri Salvator Erou

Articole recomandate

Citeste si despre