Cazul gemenilor care i-au uimit chiar si pe medici. Se intampla o data la un milon de sarcini

/ / Modificat: 2022-08-30
Cazul gemenilor care i-au uimit chiar si pe medici. Se intampla o data la un milon de sarcini

Despre gemeni se stie ca uneori pot sa nu fie identici, insa despre gemeni cu culori diferite ale pielii s-a auzit foarte rar. Un astfel de caz a fost consemnat recent in Marea Britanie.

Chantelle Broughton, o femeie in varsta de 29 de ani, a devenit de curand mama de gemeni, insa mare i-a fost mirarea cand a fazut ca bebelusii au nuante diferite ale pielii: unul este alb, celalalt copil - de culoare. Multi s-au grabit sa afirme ca in mod cert copiii au tati diferiti, insa realitatea este ca ne aflam in fata unei situatii extrem de rare.

Gemenii cu culori de piele diferite s-au nascut in luna aprilie. Ayon, baietelul, are pielea deschisa la culoare si ochii verzi. Azirah este ceva mai mica decat Ayon si are un ten mult mai inchis.

Chantelle este mandra de bebelusii ei si a oferit si o explicatie:

„Ssunt foarte fericita ca sunt asa cum sunt. Avem o familie unica. Azirah avea pielea ceva mai inchisa la nastere. Pe masura ce saptamanile au trecut, a ajuns in punctul in care pielea ei este mai inchisa decat cea a tatalui sau!, a povestit Chantelle, citata de Daily Mail.

Multi s-au grabit sa o judece pe Chantelle, insa tot ea a lamurit si controversele: tanara este de rasa mixta, desi are pielea deschisa la culoare. Bunicul matern al tinerei este nigerian, iar tatal copiilor, Ashton, este pe jumatate jamaican, pe jumatate scotian. Asa se explica faptul ca unul dintre copiii lor este de culoare, iar celalalt are tenul deschis, ceea ce atrage multe priviri curioase.

FOTO: Pixabay

Articole recomandate

Citeste si despre