O mama doarme sub cerul liber cu cei cinci copii ai sai. Ce s-a intamplat cu acestia

/ / Modificat: 2019-09-04
O mama doarme sub cerul liber cu cei cinci copii ai sai. Ce s-a intamplat cu acestia

O mama cu cinci copii de varste mici a fost gasita langa o statie de metrou din Bucuresti. Acestia nu aveau casa si erau nevoiti sa doarma sub cerul liber.

O femeie care i-a vazut si careia i s-a facut mila de ei a facut un apel pe retelele de socializare, in speranta ca cineva ii va salva si le va oferi un acoperis deasupra capului.

"Oameni buni am nevoie de ajutor! Am gasit aceasta mama cu 5 copilasi care dorm pe strada! Nu au pe nimeni m-am asezat langa ei, nu am cuvinte, plang pentru acesti ingerasi care dorm pe jos. Va rog distribuiti poate ii ajuta cineva! Spune ca are pe cineva aici in Bucuresti, care i-a promis ca o ajuta. Dar nu are nici macar telefon. Este disperata si vrea sa renunte la copii si sa o opreasca doar pe cea mare. Ca nu are unde sa locuiasca!!! šŸ˜„šŸ˜­šŸ˜­šŸ˜­Fetita de 6 ani nu se opreste din plansšŸ˜­", este mesajul aparut pe retelele de socializare, potrivit Spynews. 

Copiii vor avea o casa

Dar dupa cateva ore mama si micutii ei au fost luati de pe strada. Persoana care le-a oferit ajutor a mers inclusiv la Protectia Copilului, acolo unde a semnat ca isi ia angajamentul sa aiba grija de cele 6 suflete. 

copii

"Copiii sunt bine, acum s-au culcat. Nu am putut raspunde la mesaje deoarece mi-a luat destul timp sa ii spal, sa le cumpar ce mai aveau nevoie cat de cat si sa le pregatesc sa doarma in seara asta. Voi reveni cu mai multe detalii. Felicitari tuturor ce s-au implicat si se vor implica in acest caz," a scris persoana care se va ocupa de micuti si de mama lor.

Surse: a1.ro
Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre