Pregateste-ti micutul pentru o noapte linistita!

/ / Modificat: 2011-01-17
Pregateste-ti micutul pentru o noapte linistita!

noapte_linistita_bebeIn primele luni de viata, puiul tau are nevoie de toata atentia si toata dragostea pe care i le poti oferi. Se simte cel mai bine in preajma ta si adora prezenta cat mai indelungata a mamicii lui. Totodata, este momentul in care se formeaza obiceiurile nutritionale. Ofera-i combinatia ideala pentru o dezvoltare armonioasa: nutritie echilibrata insotita de multa, multa dragoste.

Daca prima etapa din viata de mamica a fost extrem de solicitanta pentru tine, cu nopti agitate sau chiar nedormite din cauza frecventei meselor celui mic, urmeaza momentul diversificarii. Acum incepi sa ii introduci in dieta hrana semi-solida, piticul tau isi va lua micronutrienti si din alte alimente decat laptele matern si, desi frecventa meselor scade, consistenta lor creste. Consumul de energie este mult mai mare, intrucat copilul incepe sa exploreze si sa descopere lumea din jurul sau cu un interes crescut.

Micutul tau creste intr-un ritm spectaculos in aceasta perioada, de aceea are nevoie de vitamine si minerale chiar si in timpul somnului. Astfel, este foarte important ca, inainte de culcare, copilul sa primeasca o hrana adecvata perioadei de crestere in care se afla si care sa ii ofere toti nutrientii necesari unei dezvoltari armonioase.

In plus, dupa o zi agitata si plina de noutati pentru piticul tau, ofera-i inainte de somnic o masa hranitoare si satioasa, pentru ca cel mic sa se bucure de o noapte linistita si un somn odihnitor. Cereale Milupa Vise Placute sunt ideale pentru masa de seara a bebelusului tau.

Cerealele cu lapte Milupa Vise Placute ii asigura o stare de satietate, pregatindu-l pentru un somn lin care il ajuta sa se dezvolte sanatos si pe timpul noptii. Combinatia de fulgi de cereale usori si solubili cu formula de lapte hranitoare face ca cerealele Vise Placute sa fie usor digerabile, delicate cu sistemul digestiv al copilului.

Pentru fiecare etapa de crestere a micutului tau, Milupa a creat cerealele cu lapte Vise Placute perfect adaptate nevoilor sale nutritionale, cu o textura special conceputa pentru varsta lui si usor de preparat. Ii vei oferi experienta unor gusturi noi, usor de acceptat chiar si de catre cei mai mofturosi prichindei.

vise_placute_pere

Cereale cu formula de lapte Vise Placute, cu pere:

(de la 6 luni)

- contin:

  • faina de cereale (ovaz, orez, grau, orz, mei, porumb, secara);
  • pulbere de fructe (pere, mere);
  • complex de vitamine.

vise_placute_fructeCereale cu formula de lapte, Vise Placute, multicereale cu fructe:

(de la 6 luni)

- contin:

  • faina de cereale (grau, orez, ovaz, mei, orz, porumb, secara);
  • pulbere de fructe (mar, para, banana, portocala).

vise_placute_mereCereale cu formula de lapte, Vise Placute, 7 cereale cu mere:

(de la 8 luni)

- contin:

  • faina de cereale (ovaz, orez, grau, orz, mei, porumb, secara);
  • pulbere de mar;
  • bucati de mar.

- textura special conceputa acum cand cei mici invata sa mestece.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre