Sfaturi utile despre cum sa ne protejam de insecte

/ / Modificat: 2016-09-28
Sfaturi utile despre cum sa ne protejam de insecte

Cum sa ne protejam de insecte?

Protectie naturala impotriva insectelor pentru femei insarcinate si copii

Cum putem sa ne protejam copiii de intepaturile tantarilor?

Majoritatea produselor de piata din Romania contin ingrediente active de origine chimica. Cele mai des utilizate sunt Icadirin si DEET (dietiltoluamida). Utilizarea acestor chimicale trebuie evitata in cazul copiilor avand varsta sub 2 ani, chiar si in doze mici.

Alte produse utilizeaza citronella, un ulei esential cunoscut pentru protectia naturala impotriva factorilor externi. Pielea delicata a bebelusilor trebuie oricum protejata prin intermediul unor repelenti speciali, conceputi pentru pielea sensibila si care contin ingrediente de origine vegetala.

Gama Chicco Anti-Mosquito este conceputa pentru a oferi protectie naturala impotriva intepaturilor insectelor. Ingredientul activ este de origine vegetala si de aceea este potrivit pentru pielea sensibila si delicata a copiilor si a femeilor insarcinate.

Chicco Anto-Moscquito ofera protectie completa, sigura si eficienta atat ziua, cat si noaptea.

Protectie naturala de la Chicco

Ingredientul activ al produselor sale este extractul de Eucalyptus Maculata Citrodiora, un derivat natural de ulei, cunoscut ca un fiind un repelent excelent impotriva tantarilor. Acest ulei este extras dintr-o anumita specie de eucalipt; continutul activ este un derivat natural, iar procesul de extragere a acestuia este certificat de catre ECOCERT carre garanteaza conformitatea materiilor prime in concordanta cu standardele cosmeticelor naturale si organice.

O serie de studii, inclusiv clinice, au demonstrat eficienta ridicata a extractului de Eucalyptus Maculata Citrodiora impotriva mai multor specii de tantari, precum: Culex Pipiens, Aedes Albopictus (cunoscut sub denumirea de Tigrul Asiatic), Aedes Agepty (care transmite febra denga sau febra "oaselor rupte" datorita durerilor osoase care pot fi atat de intense incat creeaza senzatia caoasele se rup), Anopheles Albimanus si Anopheles Gambiae (principalul "vinovat" pentru raspndirea malariei in Africa, America Centrala si Caraibe).

Extractul de Eucalyptus Maculata Citrodiora este de asemenea eficient impotriva unei game largi de insecte precum: capuse, muste de nisip, tantari mici si muste de cai.

Este cunoscut faptul ca functia de repelent a extractului de Eucalyptus Maculata Citrodiora este similara cu cea oferita de compusii chimici sintetici aflati in acest moment pe piata (ex: DEET).

Diverse teste au aratat ca ingredientele naturale sunt chiar mai eficiente decat cele sintetice. Extractul de Eucalyptus Maculata Citrodiora a fost inregistrat de catre Agentia pentru protectia mediului din SUA si intra sub incidenta obligativitatii declararii ca produs biocid prin Directiva Europeana 98/8/EC.

De ce sa alegi Chicco Anti-Mosquito?

gama_zanza

Protectie naturala

Ingredientul activ al gamei Chicco Anti-Mosquito este de origine naturala (CITRIODIOL) - extras dintr-o anumita specie de eucalipt din Australia. Citriodiolul este foarte cunoscut ca fiind un repelent natural excelent impotriva insectelor. Eficienta sa il recomanda ca fiind cel mai indicatingredient natural din lume.

Protectie delicata

Toate produsele Chicco Anti-Mosquito sunt testate dermatologic. Sunt sigure si potrivite chiar si pentru cea mai sensibila piele. Nu contin alcool, coloranti sau parabeni, astfel incat sunt recomandate atat pentru copiii cu varsta sub 2 ani, dar si pentru femei insarcinate.

Protectie "noapte si zi"

Formula exclusiva a gamei Chicco Anti-Mosquito functioneaza in mod eficient atat in timpul noptii, cat si in timpul zilei, oferind protectie excelenta impotriva celor mai comune specii de tantari, inclusiv impotriva lui Aedes Albopictus (tantarul Tigrul Asiatic), din ce in ce mai raspandit in multe parti ale lumii.

Protectie de lunga durata

Efectul de respingere a tantarilor dureaza mai mult decat in cazul celor mai multor repelenti naturali de pe piata. O singura aplicare va proteja pielea bebelusului pe o durata de pana la 3 ore. Daca aceasta protectie trebuie prelungita pe o perioada mai mare de 3 ore, produsul se poate reaplica in siguranta.

Datorita formatelor practice, produsele Chicco Anti-Mosquito pot fi aplicate cu usurinta, chiar si pe pielea bebelusilor.

gama_zanza_testat_dermatologic

Spray Chicco Anti-Mosquito100 ML

Conceput sa functioneze chiar si atunci cand este tinut intr-o alta pozitie decat cea verticala, astfel incat poate fi aplicat mai usor si mai repede pe toata suprafata corpului.

Produs medical chirurgical

Gel Chicco Anti-Mosquito 60 ML

Conceput pentru a permite aplicarea dozei corecte de substanta pe pielea copilului. Design special creat pentru " buzunar", astfel incat sa fie in permanenta la indemana.

Produs medical chirurgical

Roll-On Chicco Anti-Mosquito 60 ML

Acest produs se poate aplica rapid si usor, chiar si de catre copilul tau.

Produs medical chirurgical

Servetele umede Chicco Anti-Mosquito - 15 buc/pachet

Protejeaza in mod eficient pielea bebelusului impotriva ciupiturilor insectelor datorita ingredientului activ natural. Servetelele umede sunt impachetate individual. Ideale pentru calatorii sau pentru o plimbare in parc.

Produs medical chirurgical

Roll-On Chicco Natural Care pentru calmarea ciupiturilor de insecte si meduze 10 ML - 0 luni+

Ideal pentru calmarea mancarimii pielii delicate a bebelusilor, datorita formulei sale naturale cu extract de zantoxilum (o planta din China cunoscuta pentru proprietatile sale universale de calmare) si mentol (pentru o senzatie de racorire). Nu lasa pete sau urme de grasime. Nu contine amoniac si alcool.

Recomandat de la nastere.

chicco_abonare_newsletter

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Solutii impotriva puricilor Purici

Articole recomandate

Citeste si despre