Rejuvenare vaginala

/ / Modificat: 2018-12-13
Rejuvenare vaginala

“Monalisa Touch” este primul laser CO2 din lume, recunoscut international de comunitatea stiintifica prin multiple studii clinice care confirma rezultate foarte bune in tratamentele de rejuvenare vaginala. INDICATII: laxitate vaginala dupa nastere, uscaciune vaginala, vaginita atrofica din menopauza sau post tratamente oncologice, incontinenta urinara, prolapsul incipient utero-vaginal sau recidivat dupa interventii chirurgicale, dureri la urinare sau la contact, flora vaginala modificata. ATROFIA VAGINALA apare ca urmare a dezechilibrului hormonal si datorita reducerii cantitatii de estrogen. Laserul reprezinta cea mai moderna forma de tratament a atrofiei vaginale. Este o procedura NEDUREROASA pentru pacienta, NON-INVAZIVA, RAPIDA si FARA EFECTE ADVERSE. 

CUM FUNCTIONEAZA? Laserul actioneaza prin activarea fibroblastilor, cu cresterea producerii de fibre de elastina si de colagen la nivel local (neocolageneza), reorganizarea structurii mucoasei vaginale, cu reechilibratea ph-ului vaginal totodata si tratarea simptomelor neplacute de durere sau uscaciune. Mucoasa vaginala va fi mai hidratata, tonusul se va imbunatati iar sensibilitatea locala va fi restabilita.

CUI SE RECOMANDA?

Procedura laser este recomandata tuturor pacientelor indiferent de varsta, cu simptomele mentionate sau chiar preventiv, dupa nasteri vaginale sau odata cu instalarea menopauzei.

CONTRAINDICATII:

Prezenta infectiilor genitale sau urinare si modificarile displazice de la nivelul colului uterin sau din zona vulvo-vaginala.

Majoritatea femeilor ce sufera de ATROFIE VAGINALA, USCACIUNE sau PIERDERE DE URINA considera ca acestea sunt efecte inevitabile ale procesului de imbatranire. Important de retinut este insa faptul ca medicul ginecolog specializat va poate oferi tratamente pentru aceste modificari, astfel incat sa puteti avea o viata absolut normala, lipsita de disconfort si o relatie de cuplu frumoasa la orice varsta.

Pentru detalii si informatii dr. Diana Mihai 0742.535.515

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre