Protejeaza fatul in timp ce conduci cu deviatorul centurii de siguranta de la Fist Smile!

/ / Modificat: 2013-05-28
Protejeaza fatul in timp ce conduci cu deviatorul centurii de siguranta de la Fist Smile!

Protejeaza fatul in timp ce conduci cu deviatorul centurii de siguranta de la Fist Smile!

Gravidele, de regula, nu folosesc centura de siguranta in timpul condusului din mai multe motive, printre care cel mai frecvent motiv invocat este acela ca le deranjeaza burtica. Ce sa faci ca sa oferi aceeasi protectie atat gravidei cat si fatului, dar in acelasi timp sa le oferi si un confort sporit ambilor?

Raspunsul este simplu, prin utilizarea unui deviator al centurii de siguranta First Smile de la primulzambet.ro.  

Deviatorul centurii de siguranta First Smile este un ajutor de repozitionare a centurii de siguranta auto ceea ce face posibil ca centura de siguranta sa fie deviata sub burtica, conferind astfel un confort atat gravidei cat si  fatului. Acest tip de protectie este unicul agreat de catre gravide si in acelasi timp brevetat de organe de specialitate in siguranta traficului.

Kit_auto_gravide

Acest kit este conceput pentru gravidele care doresc sa ofere protectie  fatului in timpul condusului. Specialistii recomanda folosirea acestui deviator al centurii de siguranta inca din primele luni, chiar din a 5-a saptamana de sarcina.

Testele efectuate au dovedit clar ca folosirea corecta a deviatorului centurii de siguranta protejeaza si fatul, prin faptul ca la un accident usor persoana aflata in autoturism este supusa unei forte echivalenta cu sute de kilograme, iar  prin folosirea deviatorului centurii de siguranta, ce ocoleste burtica, practic aceasta este exceptata de aceasta forta.

Kit_gravide_First_Smile

Aproape aceeasi forta se manifesta si in timpul unei franari bruste. Tot o senzatie foarte neplacuta este si trecerea printr-o groapa cu autoturismul, sau chiar denivelarile de pe sosea, lucru confirmat de orice gravida. Folosirea deviatorului centurii de siguranta First Smile este indicata si gravidelor care se afla intr-un autoturism in calitate de pasager.

Nu uita ca esti responsabila pentru 2 vieti!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre