Miracolul vietii exista!

/ / Modificat: 2011-07-01
Miracolul vietii exista!

Mamica: savuflori86
Andreea-Raisa este un adevarat ingeras


Dragele mele mamici si viitoare mamici, ma numesc Florentina si sunt fericita mamica a unui adevarat ingeras pe nume Andreea-Raisa. Doresc sa va impartasesc si eu experienta de neuitat prin care am trecut. Dupa 3 ani in care am asteptat sa apara in viata mea un bebelus, cu zeci de controale, tratamente si teste de sarcina aruncate pe geam, mi s-a dat drasticul verdict ca nu pot face copii.

Incercand tot felul de tratamente fara niciun rezultat, mi-am pierdut orice speranta si am renuntat. Avand un program incarcat la seviciu, lucrand 10 ore pe zi, nu aveam timp de relaxare. In vara anului 2008, am decis sa-mi iau un mic concediu.

Dupa 2 saptamani de relaxare, eram insarcinata

Dupa 2 saptamani de relaxare la soare si balaceala pe stranduri, am inceput serviciul, dar cu schimbari majore: ma simteam foarte rau. Dupa alte 2 saptamani in care am vazut ca starile de rau persistau, am decis sa fac un test de sarcina si, ce credeti? S-a intamplat miracolul! Eram insarcinata!

Nu-mi venea sa cred, dupa toate visele spulberate si verdictul pus de medici. Dar sa nu credeti ca totul a fost roz dupa aflarea vestii! La o luna si jumatate de sarcina, am facut o viroza respiratorie foarte urata, care mi-a pus in pericol sarcina din cauza tusei persistente.

Aveam doua variante: pastram sarcina sau nu

La doua luni am avut o deschidere de col, la 3 luni si jumatate am avut o dezlipire de placenta, iar - ca sa puna capat sperantei mele - la 22 de saptamani, cand m-am dus sa fac ecografia 3D, mi s-a spus ca fetita mea nu are artera pulmonara si aorta. In acele momente am simtit cum o parte din mine moare.

Medicul la care am facut ecografia, a sunat la Bucuresti la o clinica si mi-a facut programare sa fac ecografia 4D. In acelasi timp, mi-a explicat ca sunt 2 variante: ori intrerupeam sarcina, ori o  duceam la bun sfarsit, iar la nastere bebelusul avea parte de o operatie pentru a ramane in viata. In acele momente am imbatranit cu 30 de ani.

Fetita este complet sanatoasa

Ajungand la Bucuresti si vazand la ecografia 4D minunea ce crestea in mine, am simtit cum viata mea capata alt sens. Dupa 45 de minute de stat in suspans, mi s-a dat verdictul: "Stati fara nicio grija, fetita e complet sanatoasa!"

Am explodat de fericire si eu si sotul meu care-si dorea nespus o printesica. Dupa cateva luni de suspans, la 37 de saptamani de sarcina, pe data de 13 mai 2009 , a sosit pe lume ingerasul nostru, Andreea-Raisa. Acum are 2 ani si e o fetita frumoasa, vesela si plina de viata, care ne lumineaza viata si ne umple sufletele de bucurie.

Va pupa cu drag mama Flori, tati Cristi si printesa lor Andreea-Raisa!

Povestea ta de succes poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teste sarcina Malformatii congenitale fat Ecografie sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre