Laurentiu Reghecampf a publicat prima imagine cu fiul sau si al Corinei Caciuc. Reactia Anamariei Prodan a venit imediat

/ / Modificat: 2022-01-17
Laurentiu Reghecampf a publicat prima imagine cu fiul sau si al Corinei Caciuc. Reactia Anamariei Prodan a venit imediat

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii in asteptarea celui de-al treilea fiu al sau. O dovedeste faptul ca a facut publica prima imagine cu bebelusul, surprinsa in timpul ultimei ecografii facute de iubita sa, Corina Caciuc. Dupa gestul antrenorului, reactia Anamariei Prodan nu s-a lasat mult asteptata, iar spusele sale au luat prin surprindere pe toata lumea.

Laurentiu Reghecampf abia asteapta venirea pe lume a bebelusului sau si al Corinei Caciuc. Va fi al treilea copil al antrenorului, dupa Luca, rezultat din mariajul cu Mariana Pfeiffer, si Laurentiu jr., fiul lui si al Anamariei Prodan.

Corina Caciuc ar urma sa nasca dupa jumatatea lunii mai, iar pana atunci cei doi isi traiesc frumos povestea de dragoste, chiar daca la adresa lor apar de luni intregi numeroase acuzatii. Ei locuiesc impreuna in Craiova, unde Reghecampf activeaza in prezent, ca antrenor al Universitatii.

Cum a reactionat Anamaria Prodan dupa postarea lui Reghecampf

Fericirea afisata de Laurentiu Reghecampf pe contul sau de socializare nu a trecut neobservata de catre Anamaria Prodan. Impresara, care in timpul mariajului nu i-a permis antrenorului sa aiba conturi pe Facebook sau Instagram, dovedeste ca este atenta la toate miscarile fostului sot, cu toate ca spune ca nu o mai intereseaza viata si activitatea acestuia.

Anamaria Prodan a si transmis un mesaj care chiar a surprins pe toata lumea, avand in vedere ca de cand a renuntat sa mai pozeze in sotia fericita, care nu are ce sa ii reproseze „soarelui” Reghecampf, a lansat numeroase atacuri la adresa acestuia si a actualei sale iubite.

„Sa ii dea Dumnezeu mult noroc copilului si o viata de vis. Ce doresc copiilor mei ii doresc si copilului lui Laurentiu. El nu are nicio vina pentru ceea ce a facut tatal lui. Sa nu se mai speculeze, noi, familia, nu avem nicio treaba cu amanta. Daca nu era asta, era alta si alta! deci vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta si acest copil nevinovat in scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare alta femeie cu bani, caci acum e saracut cu banii, va lasa tot si va pleca... Istoria se repeta”, a scris Anamaria Prodan pe InstaStory.

Anamaria Prodan spune, totodata, ca nu are nimic de impartit cu femeia care ii va darui inca un copil lui Reghecampf, ci ca isi doreste doar ca ea si copiii ei sa recupereze ceea ce acesta a sustras din averea familiei.

„Amanta sotului meu nu are nici o vina pentru mascarada lui Reghecampf. Ca multe alte fete cauta un loc cald si o familie! O felicitam pentru ingerasul din burtica si ne rugam pentru el sa nu pateasca ce a patit Reghe Jr cu tatal lui. (...) Mesajul este poate soc pentru Reghe! Nu amanta aceasta are vina pentru situatia macabra in care se afla el! Este doar vina domniei sale! Daca nu era aceasta amanta, era alta. Cum au mai fost multe”, a adaugat impresara.

FOTO: Instagram/Laurentiu Reghecampf

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecografie sarcina Laurentiu reghecampf Reghecampf Anamaria Prodan Anamaria Prodan Reghecampf Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre