Am descoperit cum e sa fii mama

/ / Modificat: 2015-08-06
Am descoperit cum e sa fii mama

Mamica rebeca_alice


Mamica rebeca_alice



Ma numesc Alice, am 24 de ani si in urma cu un an si jumatate, mai exact Craciunul lui 2009 am fost cu prietenul meu 2 zile in vacanta unde ne-am decis sa facem un bebe.

Binenteles ca nu am de unde sa stiu ca atunci sa intamplat, insa au trecut sarbatorile si pe la sfarsitul lui ianuarie mi-am luat un test de sarcina. Pentru noi vestea ca vom avea un copil a fost cea mai mare bucurie din relatia noastra.



Acum urma sa le spunem parintilor, nu stiam cum vor reactiona pentru ca nimeni nu era pregatit pentru o astfel de veste si nici unul din ei nu se asteptau ca relatia noastra sa fie una asa de durata.

Am mai lasat sa treaca ceva timp si dupa vreo 2 saptamani sora mea cea mare, ne-a dat vestea ca e insarcinata in 2 luni jumatate. Deja nu mai stiam cum vor primi vestea, insa pentru noi era ceva foarte frumos.


Timpul trecea si nu stiam cum sa le dam vestea, dar intr-o zi cealalta sora a mea m-a sunat sa-mi zica ca este si ea insarcinata, avea o luna de sarcina, eu aveam deja 2 luni si ceva, asa ca am prins curaj si am mers la parintii lui prima data si am ramas placut surprinsi ca vestea era una super buna pentru ei asa ca am prins curaj sa le spunem si parintilor mei.

Dupa ce a primit toata lumea vestea si mai ales ca la mine in familie eram 3 gravidute cu o luna - doua diferenta intr noi, bucuria era si mai mare atat pentru noi cat si pentru parinti.

Sunt primii lor nepoti care au vrut sa vina odata chiar daca diferenta de varsta intre noi e mare. Nu ne-am inteles a fost ceva care pur si simplu s-a intamplat si care ne bucura nespus de mult.

Am descoperit cum e sa fii mama

Gandul ca sunt mamica si lunile de sarcina in care vreau sa spun ca nici prin cap nu imi trecea ca vor fi atat de frumoase, prima ecografie, primele miscari, sunt lucruri pe care numai o mamica le poate simti si este un lucru extraordinar.

Nu am sa uit niciodata nasterea fetitei mele si cred ca nici o mamica din lume nu poate uita asa ceva. Acum are 7 luni si jumatate, creste foarte repede incat nici nu imi dau seama.

Au fost luni in care am descoperit cum e sa fii mama. Ma asteptam oarecum ca atunci cand voi fi mama, sa-mi fie greu, insa pentru mine a fost si este ceva care parca o stiam dintotdeauna.

Instinctul de mama iti da putere sa inveti, sa treci peste lucrurile marunte care pentru altii par usoare, noptile nedormite, cazaturile. Este o scumpete care de putin timp mi-a spus "mama" si este ceva ce te face sa uiti de orice, te face sa te simti minunat, nu pot descrie ce am simtit atunci cand mi-a spus mama!

Povestea sarcinii tale poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre