Suntem niste parinti fericiti

/ / Modificat: 2011-06-30
Suntem niste parinti fericiti

Mamica elena87

Fettitele Daria si Maia, nascute prematur

Am trecut prin multe pana sa aduc pe lume minunile mele. Cu primul copil nu am avut noroc, Dumnezeu a crezut de cuviinta ca e mai bine sa o ia la El, la nici o zi dupa ce am nascut-o.

Dar tot Dumnezeu mi-a dat speranta sa cred si sa merg inainte, chiar daca eu nu mai vroiam. Intr-un final, dupa 4 ani de la plecarea incerasului meu spre cer, s-a nascut, dupa un lung sir de tratamente, prima minunea din viata noastra.

Daria s-a nascut la doar 29 saptamani si a avut 1700g, dar nu conta ca era cat o painica traia si era a noastra. Am stat in maternitate 4 luni din aproape 7 de sarcina, cu cerclaje facute la 4 luni, cu membranele rupte.

Am luptat si eu si ea

De pe 21 mai pana pe 8 iunie cand a venit pe lume minunea, am riscat sa o pierd de doua ori dar am luptat si eu si ea si a avut viata. La 2250 gr ne-am externat din spital, am ajuns acasa cu ea imi era si frica sa pun mana pe ea, atat era de micuta si de fragila.

Dar era acasa nu mai era in incubatorul acela oribil, gavata si cu furtumase peste tot, conectata la aparate, uff mi se face pielea de gaina cand imi aduc aminte.

Cand Daria avea trei anisori m-am hotarat sa merg la medic sa vorbesc cu el pentru o a doua sarcina, vroiam sa-i fac un fratior sau o surioara Dariei cu riscul foarte mare de a pierde sarcina sau altceva.

O surioara pentru Daria

 Din cauza ca am Rh negativ, doctorul m-a sfatuit sa nu mai fac nici un copil pentru ca riscul este mare, RH-ul, varsta si colul foarte scurt. Dar nu l-am ascultat.

Intr-un final am inceput tratamentul, dar nu se intampla nimic, trecusera deja doi ani si nimic nici un semn precum ca as fi ramas insarcinata. Deja eram demoralizata, dar cu ajutorul sotului si al familiei am hotarat sa mergem inainte poate poate se intampla ceva.

Si surpriza dupa 6 ani de la nasterea Dariei si dupa 3 ani de tratamente am ramas insarcinata cu micuta Maia. Din nou internari dupa internari, tratamente peste tratamente.

In 2010 a venit pe lume Maia, fara nici o problema la 32 saptamani, a avut la nastere 2130 gr si a primit nota 9. Cu ea am avut noroc a fost un pic mai maricica si nu a avut nevoie gavaj sau altceva, doar 3 zile de fototerapie si atat, a fost mult mai puternica.

Primul nostru ingeras ne-a vegheat de sus si a fost alaturi de noi, acum avem doua minuni de fetite si suntem niste parinti fericiti si impliniti. As mai trece prin asta inca odata, chiar daca am 34 ani as mai risca inca odata!

Povestea ta de succes poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelusi nascuti prematur Povesti fertilitate Povesti sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre