Am doi copilasi superbi

/ / Modificat: 2011-10-13

Mamica alessika2006


Mamica alessika2006


Copilasii Ana Alessia si Albert Cristian


Este frumos sa imi aduc aminte de momentele in care am aflat ca sunt insarcinata, intrucat am doi copilasi superbi: o fetita Ana Alessia de 5 ani si un nazdravan, Albert Cristian de 2 ani. In anul 2004 m-am casatorit cu sotul meu si ne-am propus ca 1 an sa stam singurei, fara copii, pentru a ne putea aranja la casuta noastra - cum se spune.

A venit momentul sa ne marim familia

Asa a si fost, iar spre sfarsitul anului 2005 am zis ca a venit momentul sa ne marim familia. Cand mi-am facut testul de sarcina eram acasa impreuna cu sotul meu si stateam amandoi emotionati, asteptand sa apara cele 2 liniute, care au si aparut in scurt timp.

Ne-am bucurat enorm ca vom fi parinti si am impartasit bucuria si celor apropiati. A fost o sarcina foarte usoara, fara greturi sau dureri, iar la sfarsitul celor noua luni am nascut-o pe Alessia.

A fost o operatie de cezariana nu tocmai usoara, intrucat in momentul in care a trebuit sa fiu intubata pentru anestezie a fost foarte rau, iar medicii au hotarat sa-mi faca rahianestezie. A fost greu, dar, fiind treaza, mi-am auzit printesa cand a plans prima data si am uitat de tot.

Alessia va avea un fratior

Dupa 2 ani, am hotarat sa mai facem un copil, iar sotul meu a spus ca acesta trebuie sa fie un baiat sa avem pereche. Cand a venit de la serviciu, intr-o seara, eu imi facusem testul si aflasem ca vom fi din nou parinti.

I-am spus Alessiei sa-i spuna ea lui tati ca mami va mai avea un bebe. Asa a si fost, iar Alessia a fost cea care ii repeta lui tati la venire: "Bebe, bebe", intrucat ea avea doar 2 ani si nu prea vorbea.

Cand am mers la ecograf sa vad ce este, sotul meu era plecat din localitate, iar vestea care i-a adus o imensa bucurie – aceea ca va fi tatic de baiat - a aflat-o prin telefon.

Problema cu anestezia am avut-o si la Albert, dar am avut putere sa trec peste si a venit si nazdravanul pe lume. Acum avem doi puiuti frumosi, pe care ii iubim, iar tot ce a fost dureros a ramas in sala de nastere.Povestea sarcinii tale poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!
Taguri Povesti sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre