Vestea sarcinii, cum il anunti ca esti insarcinata?

/ / Modificat: 2012-07-03
Vestea sarcinii, cum il anunti ca esti insarcinata?

Ai aflat ca esti insarcinata si esti nerabdatoare sa impartasesti aceasta veste cu partenerul tau de viata. Este unul dintre cele mai importante si emotionante momente dintr-un cuplu. Asigura-te ca va fi memorabil. Pregateste-l cu atentie si fa-i viitorului tatic cea mai mare supriza a vietii lui!

Foto: totalbullgrit.com

Inainte de a te gandi la metoda cea mai draguta, amuzanta si originala de a-i spune trebuie sa ai in vedere cateva lucruri:

  • gandeste-te daca se asteapta sau nu la asta (daca aveati planificat un copil sau nu, daca isi doreste etc.) pentru ca asa iti vei da seama cum e mai bine sa pui problema sarcinii;
  • alege un moment in care este relaxat si vesel; nu ii spune cand este stresat, obosit si nervos;
  • alege un moment in care si tu sa te simti in stare sa faci fata emotiilor si reactiilor;
  • fii intotdeauna pozitiva cand o sa ii transmiti marea veste; nu folosi foarte multe negatii sau expresii negativiste de genul "stiu ca nu suntem pregatiti"; "poate tu nu iti doreai" etc.; fii sigura pe tine, incantata de veste si transmite-i astfel si lui starea.

Moduri amuzante si inedite prin care sa ii dai marea veste ca va avea un bebe

Livrarea vestii prin... animalul de companie

Daca aveti un catel sau/si o pisica, atunci foloseste-te de ei pentru a-i da vestea. Scrie pe un cartonas "Sunt gravida" sau "Vei fi tatic" si lipeste-o de zgarduta animalului. Cand va intra pe usa, animalutul se va repezi la el si el va vedea mesajul. Va fi un pic nedumerit, dar cel mai probabil fericit!

O cina tematica...

Planuieste o cina tematica, in care subiectul sa fie, evident, bebelusii. Cumpara diverse lucruri pentru bebelusi si pregateste mancaruri specifice: budincute, piureuri, alimente pasate etc. In loc de pahare pune biberoane din care sa "beti", iar in loc de farfurii - boluri speciale pentru bebelusi. Baveticile nu trebuie sa lipseasca. Apoi pune-ti un sortulet de bucatarie pe care sa fie inscriptionat un mesaj specific "sunt insarcinata"; "vei fi tatic" sau "vom fi parinti" etc.

Prajiturele cu ravase

Nu trebuie sa fie neaparat prajiturele chinezesti, ci niste fursecuri, chifle, cornulete sau biscuti in care sa ascunzi faimosul mesaj "Peste X luni vei fi tatic".  Asigura-te ca mesajul in cauza nimereste la el. Cel mai bine este sa bagi acelasi mesaj in toate prajiturelele pentru a nu avea suprize.

Streaptease cu vesti noi la orizont

Pregateste-i o seara incendiara partenerului tau. Scrie-ti pe burtica cu ruj ca esti insarcinata si apoi imbraca-te. Apoi misca-te lasciv pe langa el si lasa-l sa-ti ridice bluzita. Atunci va vedea mesajul. Daca nu aveati planificat bebele sau nu si-l dorea, s-ar putea ca libidoul lui sa scada brusc, daca insa era planificat cel mai probabil veti avea cea mai frumoasa noapte romantica.

Jocul sau sportul favorit

Daca se duce la tenis sau la fotbal adesea cu prietenii, ori la sala, atunci poti proceda in felul urmator: cumpara-i un tricou inscriptionat cu mesajul ca va fi tatic sau ca esti gravida si apoi furiseaza-i-l in rucsacul pe care-l ia la sala sau la fotbal. Cand se va schimba in vestiar mare-i va fi surpriza. Si a prietenilor de asemenea...

Surpriza din primii zori ai zilei

 

Nici nu banuieste ce il asteapta cand se va trezi dimineata. Scrie un biletel in care specifici ca va fi tatic sau ca sunteti "insarcinati" si lasa-l rezemat de alarma de la ceas sau deasupra telefonului care suna de trezire. Nici nu va face bine ochi cand va citi mesajul. S-ar putea sa nu constientizeze la inceput, dar cu siguranta ca va reactiona. 

O alta idee de dimineata este sa scrii pe oglinda de la baie ca va fi tatic. Imediat dupa ce se va spala pe fata (sau inainte) va afla brusc marea veste.

Daca stii ca partenerul tau nu este foarte matinal si este destul de posomorat dimineata, renunta la idee, s-ar putea sa nu iasa asa cum iti doresti.

Supriza de la deschiderea laptopului

Daca este dependent de mediul online si stii ca deschide latopul de fiecare data cand vine de la munca, cea mai buna idee este sa gasesti un wallpaper tematic cu care sa se confrunte la deschiderea calculatorului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei anunt sarcina Aflare veste sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre