Cantaretul Liviu Teodorescu va fi tatic. Modul original in care sotia lui i-a dat vestea

/ / Modificat: 2023-03-10
Cantaretul Liviu Teodorescu va fi tatic. Modul original in care sotia lui i-a dat vestea

Liviu Teodorescu si sotia lui urmeaza sa devina parinti pentru prima data. Fostul concurent de la Vocea Romaniei a anuntat pe retelele sociale ca va fi tatic anul acesta si a publicat si primele imagini cu sotia lui insarcinata. Cei doi sunt casatoriti de aproximativ doi ani, dar sunt impreuna din liceu, iar anul acesta urmeaza sa isi mareasca familia.

Iulia, sotia lui Liviu Teodorescu, i-a pregatit acestuia o surpriza si l-a anuntat intr-un mod original ca este insarcinata. Aceasta i-a daruit artistului o cutie cu o pereche de pantofiori de bebelus, de culoare alba, insotiti de mesajul: „Buna, tati! Te rog sa ii tii tu pana ne vedem! Eu si mami te iubim”. Liviu Teodorescu s-a emotionat pana la lacrimi cand a primit cadoul, iar sotia lui i-a filmat reactia.

La 4 luni distanta de la momentul in care a aflat ca va fi tatic, artistul a postat filmuletul cu pricina pe Instagram si a scris in dreptul lui:

„Azi sunt cel mai fericit om din lume. Acest „azi” a fost acum 4 luni, cand am aflat ca vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este coplesitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmuletul este facut de Iulia (n.r. sotia lui), care a vrut sa ma anunte intr-un fel pe care sa nu-l uit toata viata. Suntem fericiti”.

Cine este sotia lui Liviu Teodorescu

Iulia, femeia care il va face tatic pe Liviu Teodorescu, are 30 de ani, la fel ca el. Cei doi sunt impreuna din perioada liceului. Viitoarea mamica a ales o cariera in domeniul avocaturii, este licentiata in Drept si a absolvit si doua mastere, dupa care a inceput studiile doctorale. Liviu Teodorescu, pe de alta parte, si-a urmat pasiunea pentru muzica si a facut o cariera in acest domeniu. A devenit cunoscut in urma participarii la „Vocea Romaniei”, dupa care a colaborat cu diversi artisti si compozitori, iar piesele sale s-au bucurat de foarte mult succes.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatici celebri Tatici crestere copii Actrite, actori, cantareti Aflare veste sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre