Cum a aflat Theo Rose ca este insarcinata: "A fost ca o gluma. Eram in Thailanda"

/ / Modificat: 2024-01-17
Cum a aflat Theo Rose ca este insarcinata:

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Are o cariera de succes, iar in urma cu cateva luni a devenit mamica unui baietel. De cand a nascut, artista nu isi mai incape in piele de fericire.

Mai mult, acum se pregateste de un alt eveniment important din viata sa, nunta cu partenerul sau de viata, Anghel Damian. 

Invitata recent in cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan, artista a dezvaluit cum a aflat ca este insarcinata. Ea a marturisit ca a fost ceva total neasteptat. Atunci, se afla impreuna cu Anghel Damian in vacanta in Thailanda, si si-a dat seama ca a dezvoltat o sensibilitate la mirosuri. A inceput sa manance mai mult, iar stilista ei chiar a inceput sa faca glume pe seama unei eventuale sarcini. A facut imediat un test, iar acesta a iesit pozitiv. 

”A fost ca o gluma atunci cand am aflat ca sunt insarcinata. Eram in Thailanda. Anghel cu Lucy Faur, cu stilista mea si cu sora mea mai mare. Tin minte ca eram foarte sensibila la mirosurile alea ce sunt la ei acolo. Eu nu as fi banuit ca se intampla asta. Mancam foarte bine, ceea ce la mine de obicei nu se intampla pentru ca ma stresez si sunt slaba de fel pentru ca nu ma alimentez cum trebuie.

Atunci (in Thailanda – n.r) stilista mea a inceput sa faca glume si sa imi spuna hai fata tu esti gravida, nu imi spui tu mie, iar eu i-am zis atunci ce ai fata, ai innebunit, muscate de limba, ce ai? Cum sa fiu? Nu sunt. Si iar mi-a zis tu esti gravida, asculta la mine, nu are cum, nu exista. Prea te plangi ca nu vrei aia, nici aia”, a spus Theo Rose la podcastul moderat de Anamariei Prodan.

Taguri Theo Rose Sarcina Aflare veste sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre