Cele mai nepotrivite idei de cadouri pentru gravide

/ / Modificat: 2013-03-05
Cele mai nepotrivite idei de cadouri pentru gravide

Cele mai proaste idei de cadouri pentru gravide sunt cele care atrag atentia asupra ingrasarii lor, a simptomelor de sarcina sau a lucrurilor pe care nu le pot face in aceasta perioada. Nu te duce niciodata la o gravida cu lenjerie intima cu cateva numere mai mici, cu alcool, carti despre sex sau alte simptome jenante de sarcina, pompe de muls sanii si alte produse care o vor intrista, in loc sa o bucure pe viitoarea mamica!

Lenjerie intima cu 2 numere mai mici

Si-asa gravidutele nu se simt foarte sexy in perioada sarcinii, insa daca ii duci si un set de lenjerie intima cu 2 numere mai mici, risti sa intre in depresie in loc sa tresalte de bucurie. Nu vei avea efectul scontat nici daca ii spui ca l-ai luat pentru cand va slabi dupa nastere!
 

Sticla de alcool fin sau voucher la un bar sic din buricul targului

Chiar daca este o bautura deosebita, extrem de scumpa si rar intalnita nu o ajuti si nici nu o binedispui pe graviduta. In sarcina este interzis alcoolul si nu vei face decat sa ii cresti nivelul de furstrare ca nu poate degusta din bautura ei preferata.

De asemenea, un voucher pentru o seara in oras la un bar nu este o idee buna. Pentru ca nu ar putea sa consume decat suc, ceea ce este cam frustrant pentru o asemenea locatie.

Invitatie la un restaurant de sushi

consum_alcool_interzis_sarcinaEste o idee draguta, iar o masa la un asemenea restaurant este un festin adus sanatatii. Insa nu si pentru gravide. Acestea au portia de peste bine calculata saptamanal si au interzis la unele tipuri, printre care si la pestele exotic din care e facut sushi-ul. Acesta contne mult mercur, care ar putea pune in pericol sarcina.

Pompa de muls

Pompa de muls sanii este o necesitate, dar nicidecum cea mai mare dorinta a gravidelor. Stiu deja ca le asteapta vremuri grele cand vine alaptarea, nu trebuie sa accentuezi acest lucru din timpul sarcinii aducandu-i un obiect de acest gen.

Dulciuri

Jumatate dintre gravide iau proportii mai mari decat trebuie in sarcina, iar cealalta jumatate se chinuie din greu sa se mentina in forma pe toata perioada sarcinii. Daca ii fluturi prin fata un tort delicios sau un platou din cele mai selecte si gustoase prajituri nu ii faci un bine.

Nu ii faci bine nici daca le mananca, nici daca nu. Daca savureaza din ele se va simti vinovata pentru ca a incalcat regulile, iar daca va fi puternica si le va ignora, se va simti frustrata ca nu le poate gusta.

Carti despre sex in sarcina si alte probleme

dulciuri_sarcinaChiar daca are de-a face cu hemoroizi, constipatie, vergeturi sau alte simptome de sarcina, nu incerca sa ii aduci si tu aminte cu o carte despre acestea. Chiar daca este data cu bune intentii, in ideea de a o ajuta sa le depaseasca mai usor, nu este o idee stralucita pentru cadou.

Cadourile trebuie sa fie vesele si sa binedispuna gravida, nu sa o deprime sau ingrijoreze.

Nici cartile despre sex in timpul sarcinii nu sunt o idee stralucita pentru ca nu stii care este statutul vietii sexuale al gravidei. Daca nu esti prietena ei cea mai buna sau o confidenta, te risti sa ii iei o carte inutila daca are restrictii in ceea ce priveste viata sexuala.

Set de creme pentru riduri, vergeturi ori alte probleme ale pielii in sarcina

Gravidele nu vor vedea utilitatea si intentia din spatele cadoului tau. Ele vor interpreta fie ca se vad prea tare ridurile, ca vergeturile sunt dizgratioase sau ca alte probleme ale pielii ies in evidenta, iar acele creme sunt date "cu apropo".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Alcool sarcina Pompa san Vergeturi sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre