Un tata a dat in judecata spitalul in care a nascut sotia lui dupa ce a participat la nastere. Acesta spune ca a ramas traumatizat

/ / Modificat: 2023-09-24
Un tata a dat in judecata spitalul in care a nascut sotia lui dupa ce a participat la nastere. Acesta spune ca a ramas traumatizat

Situatie total neasteptata la un spital din Australia! Un barbat pe nume Anil Koppula a incercat sa dea in judecata Royal Women's Hospital, cerand despagubiri de aproape 650 de milioane de dolari pentru daune psihologice. Totul din cauza ca a fost lasat sa isi vada sotia nascand prin cezariana.

Anil Koppula sustine ca a ramas cu o „boala psihotica” in urma acestei experiente. Nasterea a avut loc in anul 2018. El a vrut sa ceara despagubiri de 1 miliard de dolari australieni, adica aproximativ 643 de milioane de dolari.

„Domnul Koppula sustine ca i s-a incurajat si i s-a permis sa vada nasterea, ocazie cu care a vazut organele interne si sangele sotiei sale… El spune ca spitalul si-a incalcat obligatia de ingrijire pe care o avea fata de el si este obligat sa-i plateasca despagubiri“, a sustinut avocatul barbatului in instanta.

Reprezentantii Spitalului Regal pentru Femei din Melbourne au recunoscut responsabilitatea de a oferi ingrijire, insa a negat ca ar fi incalcat-o permitandu-i barbatului sa participe la nastere.

Judecatorul a respins actiunea si a considerat ca cererea barbatului este  un „abuz de proces”. Procedura de judecata a inclus o examinare medicala a barbatului in cauza, iar comisia a concluzionat ca presupusul efect psihologic asupra barbatului a fost insuficient probat, „gradul de deficienta psihiatrica rezultat din vatamarea reclamantului pretins in cerere nu satisface nivelul de prag”.

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata implicat Tata bolnav

Articole recomandate

Citeste si despre