Tarta de zucchini cu tofu

/ / Modificat: 2014-05-28
Tarta de zucchini cu tofu

Tarta de zucchini cu tofu este un preparat de post pe cat de simplu, pe atat de gustos. Tarta poate fi folosita cu succes ca aperitiv sau poate fi consumata la micul dejun.

Timp de preparare

40 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

2-3 dovlecei zucchini

1 pachet aluat foietaj

5 linguri ulei de masline

125 g tofu

2 lamai

1 legatura rucola

sare si piper

2-3 linguri faina

Mod de preparare

Taie lamaile si zucchini in feli groase cam de jumatate de centimetru. Cu un cutit, marunteste si branza tofu. Apoi, aseaza aluatul intr-o forma rotunda pentru tarte pe care ai tapetat-o cu faina. Daca nu ai forma rotunda, pune hartie de copt intr-o tava obisnuita de cuptor si aseaza aluatul. Este acelasi lucru.

Pune deasupra feliile de zucchini si cele de lamaie si presara sare si piper pentru gust. Stropeste preparatul cu putin ulei de masline, apoi da-l la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Cand zucchini si lamaile s-au rumenit bine, scoate tava si pune deasupra bucatelele de tofu si frunzele de rucola.

Preparatul poate fi consumat atat cald, cat si rece.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reteta tarta

Articole recomandate

Citeste si despre