Urmareste-ne:

Carnati de casa afumati

Carnatii de casa afumati sunt nelipsiti de pe masa de sarbatoare a romanilor. Bine condimentati, realizati din amestec de carne tocata, de porc si de vita, acesti carnati se consuma ca atare, cu diverse alte preparate.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

3 kg carne tocata amestecata (porc, vita)

100 g usturoi

50 g piper macinat

70 g sare grunjoasa

30 g boia dulce

10 g boia iute

intestine de porc

Mod de preparare

Spala si curata bine intestinele de porc. Lasa-le apoi intr-un bol cu apa calda si otet.

Intr-un alt bol amesteca carnea tocata, usturoiul, piperul, sarea si boiaua. Umple apoi intestinele cu acest amestec. Cu un ac, perforeaza carnatii din loc in loc.

Atarna apoi carnati intr-un loc racoros. Carnatii se afuma apoi intr-un loc special, la fum de rumegus. In functie de preferinte, afumarea poate dura si o saptamana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carnati Carnati de casa Carnati afumati

Mihaela Rotaru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul