Cheesecake cu capsune

/ / Modificat: 2017-08-11
Cheesecake cu capsune

Vrei sa pregatesti un desert delicios si racoritor, insa nu mai ai inspiratie? Iti propunem un savuros cheesecake cu capsune, pe care trebuie sa il incerci neaparat, deoarece se prepara usor si are un gust incantator.

Timp de preparare: 40 minute

Dificultate: usor

Ingrediente

Pentru blat

• 200 g de biscuiti digestivi;

• 170 g unt topit;

• 1 lingura de cacao;

• 1 jumatate de lingurita de scortisoara.

Pentru crema

• 300 g frisca;

• 400 g branza de vaci;

• 150 g zahar;

• 1 esenta de vanilie;

• 1 pliculet de gelatina;

• 5-6 capsuni.

Mod de preparare

Dizolva gelatina intr-o jumatate de cana cu apa rece. Marunteste biscuitii si amesteca-i cu untul topit, cacaua si scortisoara. Pune apoi acest blat intr-o forma de tort.

Incalzeste gelatina intr-o cratita fara sa o fierbi si amestec-o cu branza de vaci sfaramata. Bate bine frisca, apoi amesteca branza cu cateva capsune pisate. Adauga apoi aceasta compozitie in forma de tort si pune-o la rece pana a doua zi.

Decoreaza cheesecake-ul cu felii de capsuni inainte de a-l servi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cheesecake

Articole recomandate

Citeste si despre