Piscoturi

Piscoturile sunt deserturi delicate, ideale pentru diverse prajituri sau pentru gustarea de la ceai. Se prepara usor, sunt pufoase si delicioase, preferate atat de cei mici, cat si de cei mari.

piscoturi

Timp de preparare

40 minute  

Dificultate

Usor

Ingrediente

70 grame faina pentru cozonac

3 galbenusuri

3 albusuri

1/2 lingurita sare de lamaie

60 grame zahar

1 lingurita vanilie

zahar pudra

Mod de preparare

  Bate bine galbenusurile cu un mixer. Adauga si 2 linguri de zahar si mai bate timp de 5 minute. Adauga vanilia si incorporeaza usor si faina. Separat, bate bine albusurile pana obtii o bezea.

Adauga sarea de lamaie si mai bate pana cand bezeaua se intareste. Adauga treptat si zaharul si bate bine. Incorporeaza apoi usor albusurile peste galbenusuri.

Transfera toata compozitia intr-un pos si formeaza piscoturile intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pudreaza apoi piscoturile cu zahar si da la cuptor pentru 10 - 15 minute.

Cand sunt gata, scoate piscoturile si lasa-le sa se raceasca complet.  

Tipul bucatariei

Bucataria internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piscoturi Faina Oua

Mihaela Rotaru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul