Urmareste-ne:

Dovleac copt cu susan

Vrei sa iti surprinzi invitatii cu o reteta savuroasa de toamna? Alege dovleacul copt cu susan, o gustare usoara, rapida si foarte delicioasa.

dovleac-susan

Timp de preparare

55 min

Dificultate

usor

Ingrediente

1 dovleac mediu

3 linguri de zahar

50 de g de susan

Mod de preparare

Spala bine dovleacul, taie-l pe jumatate si curata-l de seminte. Presara peste el zaharul si baga-l la cuptor pentru 40 de minute, pana cand acesta se inmoaie si se rumeneste deasupra.

Cand este aproape gata, presara peste el si semintele de susan si mai lasa-l la cuptor pentru 10 minute, pana cand acestea capata si ele o nuanta aurie. Serveste dovleacul copt cu susan simplu ori cu frisca sau inghetata.

Daca vrei sa il servesti invitatilor intr-un mod original, decupeaza-l cu o forma rotunda si asaza-l in boluri transparente.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dovleac copt Dovleac Retete dovleac

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul