Pui vanatoresc, pe placul pofticiosilor
Puiul vanatoresc se serveste cu mamaliguta sau paine proaspata. Aceasta mancare se poate prepara chiar si cu pui ramas de la o friptura facuta la cuptor (eu...
Puiul vanatoresc se serveste cu mamaliguta sau paine proaspata. Aceasta mancare se poate prepara chiar si cu pui ramas de la o friptura facuta la cuptor (eu...
Se spala spanacul sub jet de apa rece, se scurge bine si se opareste in apa cu sare, timp de 5 minute. Se scurge de apa, se adauga putin unt, sare si piper,...
Chiar daca nu este o sarbatoare traditionala a romanilor, seara de Halloween poate fi o ocazie in plus de a te bucura impreuna cu familia de roadele bogate...
Ardeii umpluti cu stavrid sunt foarte gustosi, fiind serviti ca fel principal.
Buretii cu taitei reprezinta una dintre retetele rapide, de sezon, care se poate pregati cu orice tip de bureti preferi.
Puiul haiducesc este un preparat foarte gustos, cu sos de rosii, smantana si verdeata proaspata.
Omleta cu ficatei de pasare este un preparat consistent, inspirat din bucataria franceza.
Fasolea cu ciolan este un preparat satios, care se serveste mai ales in anotimpul rece.
Crochetele de creier cu sos tartar sunt aperitive calde, care se servesc la mese festive pe platouri deocarate cu frunze de salata verde.
Pestele la cuptor cu sos combinat este un preparat pescaresc, specific zonei Delta Dunarii.
Horoscop 7 Decembrie 2025 – Berbecii primesc energie, Racii gasesc liniste,...
Horoscop 4 Decembrie 2025: Luna Plina in Gemeni aduce energie si vibratii...
Rapire socanta la Cluj: o mama si copilul ei, trasi cu forta intr-o masina,...
Gemenele de la Indiggo, arestate in SUA dupa ce si-au agresat mama. Cu ce se...
Boala de care sufera fiica Oanei Roman. Isa a facut un nou set de analize:...
Mai multe noutati