Pastrav in folie, la gratar

Pastravul preparat in folie, pe gratar este una dintre retetele simple, dar foarte apreciate de toti iubitorii de peste.

pastrav-folie

Foto: delicatesa.ro

Timp de preparare

40 de minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

4 pastravi (4x300 g)

2 lamai (taiate rondele)

sare

piper

Suplimentar: folie de aluminiu

Mod de preparare

Pastravii se spala si se curata de intestine. Se cresteaza pe latime. Apoi se freaca cu sare si piper pe ambele parti.

Se aseaza in foi de copt sau de pergament. Inveliti astfel, pestii se pun pe gratarul incins si se lasa sa se friga timp de 25 - 30 de minute. Cand sunt gata, pastravii se scot din folia de copt si se aseaza pe farfurie, cu felii de lamaie alaturi si patrunjel verde.

Trucuri

Serveste pastravii cu mamaliguta si mujdei de usturoi, dar in acest caz renunti la a mai folosi lamaie.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pastrav in folie la gratar Pastrav Pastrav la gratar

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul