Retete culinare - Conserve - Pagina 2

Visine pentru iarna

Visine pentru iarna

Visinele conservate pentru iarna sunt foarte gustoase si pot fi folosite pentru prepararea diferitelor tarte si prajituri.

Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Gogosarii in sos de rosii sunt mult mai gustosi fata de reteta clasica de gogosari in otet. Aceasta reteta face parte din categoria retetelor de conserve...

Bureti de fag conservati

Bureti de fag conservati

Buretii de fag se pot conserva pentru iarna, cam in acelasi mod in care se conserva si alte muraturi.

Hrean in otet

Hrean in otet

Hreanul in otet se poate conserva pentru iarna, dupa o reteta accesibila, pe care ti-o prezentam noi.

Zacusca cu dovlecel

Zacusca cu dovlecel

Zacusca de dovlecel este un tip de tocana de legume, care se serveste atat proaspata, imediat dupa preparare, cat si ca preparat conservat.

Coji de portocale confiate

Coji de portocale confiate

Cojile de portocale confiate se folosesc in diferite deserturi. Sunt foarte parfumate si au un gust dulceag-amarui.

Compot de pepene galben

Compot de pepene galben

Compotul de pepene galben este foarte racoros si poate fi consumat iarna, cand pe piata nu se mai gaseste acest fruct delicios.

Compot de pere

Compot de pere

Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.

Esential in Retete culinare

1 2 3 6