Somon afumat cu portocale

/ / Modificat: 2014-05-22
Somon afumat cu portocale

Somonul afumat cu portocale este un aperitiv exotic si delicios cu care te poti rasfata oricand doresti, intrucat este un preparat satios si foarte sanatos!

Timp de preparare

 5 min

Dificultate

usor

Ingrediente

150 g somon afumat

1 portocala mare

1/2 fenicul

2 linguri ulei de masline

1/2 lingurita otet balsamic

sare

piper

Mod de preparare

Somonul se asaza felii sau rulouri pe un platou. Separat, se toaca partea alba a feniculului cubulete si se asezoneaza cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.

Portocala se curata de coaja si se taie sferturi, apoi se asaza deasupra sau langa somon, apoi se presara, in ploaie, feniculul aromat.

Sfaturi

Preparatul se serveste imediat, atat ca aperitiv, cat si ca salata. Reteta mai poate ingloba si alte ingrediente, in functie de preferinte. Poate fi completata si cu grepfrut si stropita cu putin vin alb. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre