Retete culinare - Aperitive - Pagina 15

Omleta spumoasa

Omleta spumoasa

Un tip foarte apreciat de omleta, in special de cei mici, este cea spumoasa. Daca vrei sa pregatesti un mic dejun rapid, alege acest preparat rapid si...

Fasole batuta

Fasole batuta

Traditionala fasole batuta este un preparat nelipsit din meniul familiilor romanesti, mai ales in perioada postului. Fasolea este un aliment bogat in...

Gogosele cu leurda

Gogosele cu leurda

Gogosele cu leurda, un aperitiv ce poate fi servit dupa bunul plac al familiei tale.

Gogosi cu cartofi

Gogosi cu cartofi

Gogoselele cu cartofi sunt un preparat delicios, care poate fi savurat ca gustare, desert sau ca garnitura, alaturi de un fel principal!

Chipsuri de banane

Chipsuri de banane

O portie delicioasa de chipsuri de banane poate fi desertul perfect in perioada postului, dar si o solutie rapida atunci cand primesti vizite neanuntate...

Inele de ceapa

Inele de ceapa

Se curata ceapa si se taie in felii de 2 cm astfel incat sa se obtina cercuri care se desfac apoi in felii. Se pun in apa si se lasa 30 de minute dupa care...

Esential in Retete culinare

1 13 14 15