Retete culinare - Aperitive - Pagina 12

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulourile de vinete cu piept de pui sunt foarte usor de preparat. Reteta este preluata din bucataria italiana, unde aceste rulouri se servesc ca aperitive...

Quiche

Quiche

Quiche este un fel de tarta-placinta cu branza sarata care se prepara indeosebi in bucataria franceza.

Placinta cu pui

Placinta cu pui

Placinta cu pui este un preparat satios, care se poate servi cald sau rece, dupa preferinta.

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei se serveste rece, ca aperitiv. Este o reteta savuroasa de vara, care se prepara foarte usor.

Vinete cu usturoi

Vinete cu usturoi

Vinetele cu usturoi pot fi servite ca aperitiv sau ca garnitura, langa o friptura de pasare.

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosii umplute cu branza de vaci

Rosiile umplute cu branza se pot pregati ca aperitive reci pentru petreceri, insa reprezinta si o alternativa pentru o cina usoara, de vara.

Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei

Pasta cu branza, sunca si ardei poate fi folosita drept compozitie pentru foietaje sau se poate servi simpla, pe felii de paine proaspata. 

Rulouri de sunca umplute

Rulouri de sunca umplute

Rulourile de sunca umplute pot fi servite ca aperitive. Se pregatesc foarte rapid si sunt foarte gustoase.

Biscuiti cu cascaval

Biscuiti cu cascaval

Biscuitii cu cascaval sunt ideali pentru micul dejun, alaturi de o ceasca de ceai sau cafea. Se prepara rapid si se pot pastra chiar si o saptamana.

Esential in Retete culinare