Oua poche

Ouale poche, cunoscute si sub denumirea frantuzeasca "oeuf poche" reprezinta denumirea pentru o reteta de oua fierte cu sos de branza, smantana sau mustar. Aceste oua seamana foarte mult cu ouale romanesti.

oua-poche

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 oua

1 lingura otet

8 linguri smantana lichida

2 lingurite mustar

50 g parmezan ras

sare

piper

fulgi ardei iute

Mod de preparare

Sparge ouale in apa clocotita in care ai pus putina sare si otet si lasa-le 2-3 minute, pana se coaguleaza.

Scoate ouale si lasa-le la scurs.

Separat, pregateste un sos din smantana si mustar. Incinge intr-o tigaie smantana lichida, adauga mustarul, sare si piper si amesteca pana ce obtii un sos gros si omogen.

Aseaza ouale pe un platou, acopera-le cu sos, apoi presara deasupra lor parmezanul ras si cativa fulgi de ardei iute.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oua poche Oua Oua romanesti

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul