Cauta

Milumil sau lapte de vaca?

daria_luca a intrebat pe 11.01.2012

Bebelusul meu are 11 luni si suntem pe Milumil3. As vrea sa incep sa-i dau lapte de vaca ,dar sincer sa va spun nici nu stiu care este cel mai indicat: cel la cutie din comert sau de la o vacuta de la tara? Sa renunt la milumil in favoarea laptelui de vaca? Ce ma sfatuiti? Multumesc.

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

In functie de posibilitatile d-tale. La aceasta varsta oricare este bun. Daca ai o sursa cunoscuta, laptele de vaca integral proaspat este foarte bine tolerat. Laptele din comert in cutie 3,5 este cel recomandat.

ancatavi
a raspuns acum 8 ani

Daca sti pe cineva de incredere care are vaca si sti in ce conditii tine vaca, eu zic ca poti sa ii dai de vaca de tara, daca nu stii cel mai bine e din comert. Eu ii dau fetitei mele Ladorna, dar cel mai bine e sa il mai lasi macar 2, 3 luni pe milupa si apoi il schimbi.

mami_fericita
a raspuns acum 8 ani

Si eu pana la 1 an i-am dat fetitei mele tot Milumil si cereale Milupa, iar dupa, lapte de la vacuta unei vecine, iar acum (de 3luni) suntem pe cel de comert ZuZu de 3,5, dar de cand nu i-am mai dat Milumil si am inceput cu cel de vaca si pana in prezent eu pe langa i-am mai dat si vitamine, calciu si fier. Nu pot sa iti spun decat cum am procedat eu, decizia iti apartine.

daria_luca
a raspuns acum 8 ani

Va multumesc pentru ajutor.

Vezi intrebari din: