Top cadouri pentru proaspetele mamici

/ / Modificat: 2013-08-20
Top cadouri pentru proaspetele mamici

Cadourile pentru proaspetele mamici constau adesea in produse pentru bebelusi sau in carti si alte obiecte destinate ingrijirii acestora. Daca stai sa te gandesti, acestea sunt, de fapt, cadouri pentru copil, nu pentru mamica, care s-ar bucura foarte tare daca ar primi un abonament cu cateva sedinte de masaj, o rochie in tendinte sau produse cosmetice menite sa o faca sa se simta mai bine si mai frumoasa, dupa nastere. Iata cateva idei de cadouri pentru proaspete mamici cu care sigur nu vei da gres!

Haine vesele si la moda

De acum, mamica poate renunta la hainele de gravida si se poate reorienta catre garderoba de dinainte de sarcina. Insa pana cand va ajunge, din nou, la dimensiunile corporale de atunci, are nevoie de cateva "tinute de tranzitie". Fa-i o surpriza si ofera-i tu primele tinute postnastere, care sunt putin mai maricele decat poarta ea, in mod normal, dar care-i vor oferi confortul de care are nevoie.

In plus, daca sunt si modele din ultimele tendinte, cu siguranta ii vei ridica foarte usor moralul si o vei face sa se simta foarte sic, chiar daca abia ce a nascut.  

Abonament la spa

Dupa 9 luni in care a purtat in pantece bebelusul, orele indelungi de travaliu pe care le-a suportat cu vitejie si stresul nasterii, proaspata mamica are nevoie de un program rapid de resuscitare a starii fizice si psihice, cu un binemeritat rasfat la spa. Ofera-i vouchere cadou cu cateva sedinte de tratamente cosmetice care o vor pune rapid pe picioare si ii vor revitaliza aspectul fizic, facand-o cea mai frumoasa si relaxata mamica din lume.

Produse cosmetice si de machiaj

Probabil ca acum, dupa nastere, ultimul gand al mamicii este sa cheltuiasca bani pe produse de machiaj sau intretinere corporala, cand are atatea lucruri de achizitionat pentru bebe. Cu toate acestea, mamica are nevoie de creme si lotiuni antivergeturi si anticelulitice, pentru remodelarea corpului dupa nastere, si de noi produse de machiaj, iar tu ii poti face o bucurie daruindu-i o parte dintre ele.

Nu este doar un mic ajutor pe care i-l oferi, ci si o bucurie imensa, izvorata din faptul ca te-ai gandit la ea si ca nu ai ales, precum altii, cadouri pentru bebe.  

Lenjerie intima provocatoare

Desi abia a nascut si probabil ca inca nu are un corp pregatit pentru lenjerie intima provocatoare, daruirea unui desuu, a unui corset foarte sexy sau a unui set cu sutien si bikini din dantela reprezinta o metoda prin care-i amintesti ca inainte de a fi mama este femeie si ca, foarte curand, o asteapta, din nou, momente pasionale in dormitor. Daruirea unei piese sexi de lenjerie intima poate fi si un stimulent puternic pentru slabit rapid dupa nastere.

Bijuterii si alte accesorii

O femeie nu are niciodata suficiente bijuterii, posete, palarii, esarfe, adica accesorii pentru tinutele sale, indiferent ca este mamica sau nu. Insa atunci cand devine parinte, se gandeste si mai putin sa-si completeze colectia de accesorii, din cauza cheltuielilor mari cu bebelusul si a altor preocupari. O poti ajuta sa-si diversifice colectia si sa o completeze cu cele mai in tendinte modele, facandu-i-le cadou, imediat dupa nastere.  

Petrecere surpriza

Organizeaza-i o mica petrecere surpriza, in care sa sarbatoriti faptul ca a trecut cu bine peste sarcina, ca a nascut un copil sanatos si ca are o familie fericita. Insa nu organiza evenimentul in jurul copilului si al "meseriei" de mamica, deoarece va tot auzi sfaturi si va participa la astfel de discutii si evenimente, de acum incolo.

Organizeaza petrecerea in jurul unei tematici independente de nastere si copil, punand accentul pe ea, ca femeie si prietena, nu ca mama.

Rasfaturi culinare de lux

Indulceste-i un pic oboseala si stresul cauzat de nastere si ingrijirea copilului cu o cutie de bomboane de la o ciocolaterie de lux sau cu alte sortimente de dulciuri extravagante, pe care nu are ocazia sa le deguste in fiecare zi. Poti incerca si varianta unor pachete de cafea sofisticate si rare, achizitionate de la cafenele de lux din oras, cu care sa-i oferi o portie de energie frumos parfumata si foarte gustoasa, in fiecare zi.

Mai ai si alte idei dragute de cadouri pentru o proaspata mamica? Impartaseste-le cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Proaspete mamici Cadouri mamici nastere

Articole recomandate

Citeste si despre