Idei de push present - cadou pentru mama la nastere de la partener

/ / Modificat: 2018-01-09
Idei de push present - cadou pentru mama la nastere de la partener

Cand vine pe lume un bebelus, el devine cel mai important membru al familiei. Frumos insa este ca si mamica sa primeasca un pic mai mult atentie, cel putin din partea partenerului de viata. Astfel, partenerul de viata ii va arata pretuirea, devotamentul si aprecierea printr-un cadou, push present.

11 idei de push present

Un push present este un cadou special pentru proaspata mamica, pentru ca nu este usor sa porti o sarcina si sa aduci pe lume un bebelus, indiferent daca alegi sa nasti natural sau prin cezariana.

Iata cateva idei pentru un astfel de cadou:

1. Un lantisor personalizat

Un cadou cu totul si cu totul special este un lantisor cu un pandativ pe care pot fi trecute initialele mamei si ale bebelusului, amintire care va ramane pentru toata viata. Mai mult decat atat, o bijuterie este intotdeauna pe placul unei femei si este un cadou care nu se va demoda niciodata. Din contra, odata cu trecerea anilor lantisorul simbolic va deveni mai pretios.

2. O rama foto digitala

O amintire frumoasa pentru partenera ta va fi si o rama foto digitala, unde sa adune nu numai prima poza alaturi de bebelus, ci ai alte zeci de poze cu micutul. O sa fie un cadou care va capata o valoare sentimentala foarte mare si care o va emotiona.

3. Un telefon nou

Sotia ta nu prea este in pas cu tehnologia, iar telefonul ei vechi nu face fotografii tocmai reusite? Atunci ar fi o idee excelenta sa ii cumperi un smarphone nou, performant, cu care sa ii poata face oricat de multe poze isi doreste bebelusului.

4. O carte

Pe lista cadourilor care se potrivesc unei proaspete mamici se numara si cartile. Insa nu o carte despre cresterea copilului, pentru ca mamicile au grija sa se informeze foarte mult pe acest subiect, mai ales pe durata celor noua luni de sarcina, ci o carte care sa o ajute sa se relaxeze, in putinele momente libere pe care le va avea la dispozitie, dupa nastere.

5. Un fotoliu confortabil

Nu ar fi cu adevarat o surpriza minunata ca atunci cand soseste acasa cu bebelusul, partenera ta sa gaseasca langa patutul copilului si un fotoliu relaxant pentru ea? Ii va oferi confortul de care are nevoie ca sa isi traga putin sufletul, mai ales ca in primele luni de viata ale bebelusului o mamica are foarte multe sarcini de indeplinit.

6. Un parfum

Parfumul este elementul care ii da incredere unei femei, o face sa se simta sexy, sa aiba mai multa incredere in ea. Cu o astfel de alegere nu vei da niciodata gres, pentru ca orice femeie adora parfumurile.

7. Un inel de aur

Un cadou care o va lua prin surprindere si care o va bucura pe proaspata mamica: un inel din aur alb sau galben. Alege un model finut, care poate sa aiba una sau mai multe pietre pretioase si o vei impresiona nespus!

8. Un ghiveci cu flori

Florile sunt intotdeauna un dar minunat prin care un barbat isi poate arata iubirea, recunostinta si pretuirea fata de o femeie. Un cadou ideal pentru proaspata mamica poate sa fie un ghiveci cu flori sau un copac ori un pom fructifer pe care sa il planteze. Copacul a creste, practic, odata cu bebelusul.

9. Un storcator de fructe

O mamica trebuie sa aiba grija sa se hraneasca sanatos. Insa odata cu sosirea pe lume a bebelusului, timpul va fi din ce in ce mai putin, caci copilasul are nevoie de foarte multa atentie. Ce ar fi sa ii dai o mana de ajutor si sa ii cumperi un storcator de fructe performant, astfel incat sa isi poata pregati, rapid, in fiecare zi, sucuri proaspete de fructe?

Sucurile proaspete de fructe sunt nu doar delicioase, ci si foarte hranitoare, datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contin.

10. Cercei

O alta idee care o va bucura, cu siguranta, pe partenera ta: o pereche de cercei din aur sau platina, care sa aiba o piatra pretioasa. Alege o pereche de cercei mici, eleganti, pe care partenera ta ii poate purta cu orice ocazie, nu trebuie sa fie cercei foarte eleganti, care sa se potriveasca numai cu o tinuta de seara.

Acestia vor avea si o valoare sentimentala mare, pentru ca sotia ta isi va aminti si peste ani de momentul special in care i-ai daruit.

11. Un cosulet cu surprize

O alta idee cu care nu vei da gres este un cosulet pe care sa il umpli cu obiecte marunte, care ii fac placere sotiei tale: o crema de maini, ulei de corp, samponul preferat, o pereche de papuci de casa, un album foto.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri mamici nastere

Articole recomandate

Citeste si despre