30 beneficii ale sportului, pe care nu le stiai

/ / Modificat: 2013-01-08
30 beneficii ale sportului, pe care nu le stiai

Cele mai multe mamici cad in capcana. Ai un prichindel minunat, sau poate chiar mai multi. Dar despre tine cum gandesti acum? Care este timpul pe care ti-l aloci doar pentru tine?

Pentru mamicile care simt ca s-au neglijat in ultima vreme avem o propunere: 30 de minute de 3 ori pe saptamana. Fara copii, fara barbati, fara oglinzi si fara programare!

La clubul de fitness exclusiv pentru femei FitCurves Vitan poti sa faci sport si sa te distrezi cu prietenele in acelasi timp.

Conceptul pe care il aduce FitCurves este foarte simplu: Curves International, franciza care a imbunatatit vietile a peste 4 milioane de femei, a gandit un program de fitness de doar 30 de minute pentru femeia activa de astazi: mama, sotie, angajata sau antreprenoare. Astfel, cea mai intalnita scuza care te impiedica sa te ingrijesti de tine si corpul tau - "Nu am timp in general" sau "Am copil, nu mai am timp si pentru mine" - dispare din start.

Timpul este bineinteles relativ. Cum ne alocam timpul? Pentru lucruri care MERITA pentru noi. Tu decizi ce merita si ce nu. Ce se poate intampla in 30 de minute daca lipsesti de acasa? Probabil nimic deosebit. Vasele nespalate te vor astepta tot acolo, fii sigura ca nu se atinge nimeni de ele, copilul te va astepta la fel cum o face si atunci cand mergi sa faci piata, de exemplu.

De data asta insa tu castigi si chiar pe termen lung. Ce castigi? La finalul acestui articol vei decide daca MERITA sau nu pentru tine, pentru ca ti-am pregatit 30 de beneficii ale practicarii sportului regulat, lucruri mai putin evidente la o prima vedere, dar extrem de importante pe termen lung, atat pentru mintea ta cat si pentru sanatatea ta.

In clubul de fitness FitCurves au acces doar femei, membrele avand varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani! Curves a deschis 10.000 francize in 85 tari, iar acum numarul membrelor depaseste 4 milioane, astfel a devenit cel mai de succes program de fitness din lume!

 Descopera cele 30 de beneficii ale sportului

Antrenamentul in circuit este complet si contine FORTA, CARDIO si STRETCHING. Aparatele pentru forta sunt HIDRAULICE, asta inseamna ca nu au greutati si ca se adapteaza la forta fiecarei femei; ele functioneaza ca un antrenor personal. Cele 30 de secunde petrecute pe fiecare aparat sunt completate de cate 30 de secunde de CARDIO cu o antrenoare in mijlocul circuitului, care are grija sa te motiveze si sa te corecteze. Te vei simti ca intre prietene de fiecare data.

In Bucuresti sunt 2 cluburi FitCurves, unul langa Bucuresti Mall Vitan si unul in Drumul Taberei.Prima data cand mergi la FitCurves ai nevoie de o programare pe care o poti face pe site sau la telefon, ulterior poti veni oricand in acest program, fara sa trebuiasca sa iti faci un program anume. Mai multe informatii gasesti pe site-ul www.fitcurves.ro si pe Facebook FitCurves.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sport Beneficii sport femei

Articole recomandate

Citeste si despre