4 sali de sport pentru mamici cu copii

/ / Modificat: 2011-06-22
4 sali de sport pentru mamici cu copii

Sportul alaturi de copil se poate dovedi cea mai simpla si la-ndemana solutie de a te antrena atunci cand esti mamica si timpul ti-e limitat. Centrele si cluburile de sport, dar si antrenorii s-au gandit ca le pot atrage pe mamici spre mai multa miscare fizica daca le asigura fie un mediu sigur si protectiv pentru copil, fie daca fac sport impreuna cu ei. Iata cateva recomandari!

Balet pentru mamici

Intr-o perioada in care fiecare femeie cauta timp pentru a fi si mama, sotie si om de cariera, va invitam sa gasiti alaturi de noi o modalitate inedita de relaxare. Va propunem o metoda de refacere a tonusului fizic si psihic prin sedinte de stretching combinat cu miscari de balet.

Pentru mamicile care se vor inscrie impreuna cu copilul se ofera o reducere de 10%. In timpul sedintelor pentru mamici, copiii se pot juca in cadrul centrului.

Perioada: 15.06 - 26.08

Locatie: Active Learning Center, str. dr. Panait Iatropol, nr 21, sec 5, zona Piata Cotroceni

Orar: Luni / Joi 18.00-19.00 Pret: 200 lei/8 sed/luna

Coordonator: Iuliana Costiniu, actrita si dansatoare in cadrul Teatrului de Opereta Ion Dacian Telefon: 0733.300.922 / 021.410.4641

Kangoo Jumps pentru mamici si bebelusi

Kangoo Jumps este o tendinta actuala si extrem de cautata printre programele de antrenament. Are si meritul de a arde foarte multe calorii cu o portie substantiala de amuzament si distractie in timpul antrenamentelor.

Clubul Kangoo Jumps Romania s-a gandit sa creeze programe speciale de antrenament pentru mamicile care vor sa faca sport, dar nu au cu cine lasa bebelusul. De data aceasta, poti face sport cu si in beneficiul lor.

Programul se adreseaza mamicilor care vor sa iasa o ora din rutina zilnica si vor sa-si rasfete si bebelusul printre exercitii si masaje. Mamicile invata in timpul clasei de Kangoo Jumps cum sa faca exercitii ajutate de bebelusi, cum sa-si protejeze coloana si cum sa ii mentina in forma pe copii.

Hrana in timpul antrenamentului este permisa, iar daca bebelusii adorm in acest timp nu este nicio problema. Aceste antrenamente au loc de obicei dimineata intre orele 09:00 si 10:00. Soseaua Pantelimon, Nr. 39, sector 2, Bucuresti Tel.: 0723.456.651 / 0721.607.940

Gimnastica in doi - mama cu bebelusul

Programul de gimnastica in doi se adreseaza in special proaspetelor mamici. Acesta are rolul de a te ajuta sa revii la forma de dinainte de sarcina, insa fara a fi nevoita sa iti lasi bebelusul acasa. El ti se poate alatura intr-o sedinta de gimnastica in care aveti amandoi de beneficiat.

Centrul ProMAMA pune la dispozitie un astfel de antrenament. Exercitiile facute impreuna cu bebelusul sunt de tip Pilates. E vorba de miscariu de stretching si elasticizare lenta, concentrate pe respiratie. Specialistii sustin ca gimnastica postnatala cu bebelusul ajuta si la consolidarea relatiei dintre cel mic si mamica.

Aceasta poate fi realizata numai dupa 6-8 saptamani dupa nastere, cand corpul s-a recuperat si necesita aviz medical de la medicul ginecologic. Sedintele sunt de 50 de minute/2 ori pe saptamana. Sos. Pipera 21-23, bl. 3E, sc. 2, ap. 12, interfon C012, Cartier Aviatiei, vizavi de Metrou Aurel Vlaicu, Bucuresti, Sector 1 Tel.:0745.26.40.28 / 0726.71.51.52

Gimnastica acvatica postnatala cu bebelusul

Gimnastica acvatica este realizata cu scopul de a favoriza recuperarea organismului dupa nastere. Ai ocazia sa faci miscari simultane cu bebelusul tau, ceea ce ajuta la intarirea relatiei dintre voi.

Ajuta la procesul de slabit, intareste musculata si contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice. Prin acest antrenament subacvatic mamicile se relaxeaza si se bucura de momentele petrecute cu bebelusul, in acelasi timp lucrand musculatura corpului.

Exista si un program de gimnastica a sugarului care presupune mobilizarea articulatiilor si initierea in tehnicile de inot. Calea Dorobantilor, nr. 92 A Timisoara Tel.: 0256.213.103

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gimnastica bebelusi Sanatate copii Sanatate mamici

Articole recomandate

Citeste si despre