Un tract urinar sanatos este conditionat si de o igiena intima corespunzatoare

| | Modificat: 2015-05-06 00:00:00

Zona intima este una dintre cele mai sensibile parți ale corpului feminin, iar atunci cand ingrijirea ei nu este corespunzatoare, te poți confrunta cu simptomele neplacute ale unei infecții urinare. Statisticile arata ca, una din doua femei sufera cel putin o data in cursul vieții de o infectie ginecologica sau urinara,iar recurenta acestora este de 50% in primele 3-6 luni de la incetarea tratamentului. 

Pentru ca oricine s-a lovit cel putin o data de dilema alegerii produselor pentru igiena intima, Laboratoarele Fiterman au dezvoltat in gama Uractiv (gama ce depisteaza, previne si trateaza infectiile urinare) doua noi produse: Uractiv Ultra Protect si Uractiv Day by Day, geluri pentru igiena intima, special dezvoltate pentru nevoile tuturor femeilor, indiferent de varsta.

Avand ingrediente atent selectionate, gelurile intime URACTIV au rol eficient atat in perioada tratamentului infectiilor urinare cat si a celor ginecologice.

Uractiv Ultra Protect, recomandat in perioada tratamentelor infecțiilor urinare si ginecologice, calmeaza iritatiile şi reface mucoasa genitala, reduce senzatia de discomfort şi mirosul neplacut. De asemenea, gelul asigura pH-ul optim de 3,5 si mentine echilibrul florei genital

Uractiv_Ultraprotect

UractivDay by Day poate fi folosit in fiecare zi pentru a intreține sanatatea zonei intime. Uractiv Day by Day calmeaza iritatiile şi reface mucoasa genitala,  impiedicand dezvoltarea bacteriilor. 

Uractiv_Day_by_Day

Gelurile nu contin coloranti, parabeni, LSS si fenoxietanol.

Geluri pentru igiena intima URACTIV® pentru ca sanatatea tractului urinar este conditionata si de o igiena intima corespunzatoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Infectie urinara

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA