Cereale pentru intreaga familie

musli_crunchPentru a face fata mai usor tuturor provocarilor cotidiene si pentru a te bucura de un gust unic si irezistibil, cerealele integrale Nestle Musli favorite sunt acum alaturi de tine cu 2 produse inovative:

  • Musli Granola cu Fulgi de cereale, Migdale si Alune de padure;

  • Musli Granola cu Fulgi de cereale si aroma de Capucino, ambele in format de 260 g.

Noile Nestle Musli Crocante reprezinta combinatia unica de ingrediente alese cu grija, la care se adauga amestecul crocant cu fulgi de cereale integrale, ce iti ofera o savoare pe masura!

Gama cerealelor Nestle Musli este, de asemenea, o sursa de fibre ce constituie elemente esentiale ca parte a unei alimentatii echilibrate.


Segmentul Nestle Musli mai cuprinde:

  • 3 sortimente de cereale de mic dejun, in ambalaje de 350 g si 320 g – Nestle Musli Traditional, Nestle Musli Tropical si Nestle Musli mar si scortisoara;

  • 3 sortimente de batoane cu cereale integrale in ambalaje de 40 g – Nestle Musli Capsuni, Nestle Musli Visine si Nestle Musli Ciocolata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cereale integrale

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul