Si mamicile au dreptul la un posterior tonifiat!

/ / Modificat: 2017-09-19
Si mamicile au dreptul la un posterior tonifiat!

Un posterior apetisant va starni intotdeauna admiratia barbatilor, dar si a prietenelor sau a colegelor de serviciu. Daca insa straturile de celulita si-au facut deja aparitia si acest lucru va ingrijoreaza, este bine sa nu va neglijati si sa incercati sa faceti ceva inca de pe acum.

Chiar daca suntem slabe, sau daca avem numai cateva kilograme in plus, observam ca pe fund, solduri si picioare apare celulita! Peste 90% dintre femei sunt afectate de celulita, fie ca sunt tinere sau nu, insa trebuie sa tragem un semnal de alarma!

Trebuie sa ne apucam de treaba sa scapam de celulita, pentru ca deja a inceput numaratoarea inversa catre zilele insorite de primavara. Va propunem un plan care sa va ajute sa scapati de celulita de pe fese si nu numai.

Sportul

O activitate sportiva regulata este o arma sigura pentru intarirea si supletea feselor. Alegeti un sport care pune in miscare partea de jos a corpului:

Bicicleta: intareste muschii fesieri si contribuie la combaterea celulitei. Una sau doua sedinte pe saptamana constituie un bun antrenament.

• Rolele: nimic mai potrivit pentru a imbina utilul cu placutul. Puneti in miscare toata partea de jos a corpului, intarind muschii fesieri.

• Aqua gym: o activitate perfecta pentru eliminarea grasimii depuse pe fund si solduri. Miscarile efectuate in apa intaresc muschii care lucreaza, fiind in acelasi timp masati de apa.

Electrostimularea are ca obiectiv intarirea musculaturii, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele. Termolectrostimularea presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare care dureaza 60 minute intr-o termocuverta care se incalzeste la 70 grade producand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.

Se recomanda un abonament de 10 sedinte de electrostimulare (60 mininute/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei.

Masajul anticelulitic

Este necesara efectuarea a 10 sedinte de masaj anticelulitic professional. Se va folosi o crema termica care provoaca o hipermie intensiva, activand circulatia sangelui si totodata procesul de lipoliza.

Masajul anticelulitic este un masaj care stimuleaza circulatia sanguina si limfatica locala, activandu-se metabolismul pielii iar depunerile adipoase sunt resorbite si indepartate.

Insa orice tratament efectuat la un salon de specialitate trebuie sa continue acasa prin ingrijirea zilnica.

Se recomanda dusurile scotiene (alternative, cald/rece), pentru zonele cu probleme. Apoi va propunem sa masati zona feselor usor, atat cat este posibil, cu o crema anticelulitica.

Alternarea apei calde cu cea rece stimuleaza circulatia cardiovasculara, arderea grasimilor  crema fiind astfel mai bine asimilata de piele.

Impachetarile anticelulitice extraordinar de benefice atat pentru eliminarea retentiei de apa, cat si pentru eliminarea celulitei.

Impachetarile anticelulitice:

• imbunatatesc circulatia sangelui eliminand toxinele superficiale si excesul de lichid din tesuturile adipoase.

• netezesc portiunile pufoase ale pielii, imbunatatind si intinerind textura acesteia.

• previn aparitia celulitei.

Celulita, inclusiv aspectul de portocala, este mai usor de eliminat cand este intr-un stadiu incipient. In stadiile avansate de celulita se impun tratamente mai indelungate si masaj anticelulitic profesional.

Adresa: Str. Biserica Enei nr 16, [in spatele facultatii de Arhitectura]
Program: L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web: www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre